Oana Zăvoranu, despre credința ei în Dumnezeu. Anunță că nu s-a pocăit: „Doar îl am în sufletul meu, inima mea, și viață”

Pe rețelele de socializare, Oana Zăvoranu a vorbit despre ce se întâmplă cu ea în ultima perioadă. Vedeta a vorbit despre relația cu Dumnezeu, căci fanii eu au crezut că aceasta s-a pocăit.

„Întâi am avut de făcut curățenie în mintea, viața și sufletul meu. Apoi mi-am deschis ochii și L-am văzut pe Dumnezeu după mult timp … Mi-am destupat urechile și l-am auzit, mi-am descleștat gura și i-am vorbit.

El m-a auzit, mă iartă și mă eliberează ușor, ușor. Restul o să se vadă. Fapte, nu vorbe goale.', le-a transmis Oana Zăvoranu fanilor ei, pe InstaStory.

Oana Zăvoranu a ținut să le transmită urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare că nu s-a pocăit, nu a intrat în vreo sectă religioasă, ci doar a redescoperit relația sa cu Dumnezeu.

„Și nu, nu m-am pocăit … ca să nu lăsăm loc de speculații mărunte … nu m-am afiliat la vreo sectă sau organizație religioasă. Nici n-am intrat în vreun partid politic, așa cum văd că se poartă.

Nu, doar îl am în sufletul meu, inima mea, și viață și în tot ceea ce fac pe Dumnezeu. Simplu și, totuși, atât de complicat…', a mai transmis vedeta tot pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete