Ce spune Iulia Vântur despre familia lui Salman Khan: „El a fost sărac când era mic”

Iulia Vântur a fost prezentă în show-ul „La Măruță', unde a vorbit și despre iubitul ei, Salman Khan. Fosta prezentatoare de la PRO TV a făcut un documentar despre vedeta din India.

De ani buni Iulia Vântur a plecat din România și s-a mutat în India, acolo unde și-a găsit și iubirea vieții ei. Vedeta este într-o relație cu Salman Khan de o perioadă bună de timp și a făcut chiar și un documentar despre viața lui.

„Eu fac un documentar despre Salman Khan, o poveste foarte motivațională. Are trei decenii în industrie și ai ce învăța din povestea lui. Să reziști mai bine de 30 de ani în industrie e o realizare. Ideea a plecat de la… de fapt, el nu trebuia să fie eroul poveștii. Eu m-am gândit în timpul pandemiei că oamenii au nevoie de motivație, de inspirație și m-am gândit că oamenii au nevoie de o poveste care să-i învețe că atunci când ești jos poți să revii mai puternic.

Are el un interviu în care spunea cât de greu se descurca cu banii și aproape că era să fie exmatriculat din școală, pentru că părinții lui nu-și permiteau să-i plătească. El a fost sărac când era mic', a declarat Iulia Vântur la PRO TV.

iulia-vantur-si-salman-khanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Fosta prezentatoare a povestit că iubitul ei a avut o situație financiară foarte grea atunci când era mic și părinții lui abia își permiteau să-i plătească școala. Iulia Vântur are un respect deosebit pentru tatăl lui Salman Khan, care este o legendă în India.

„Tatăl lui este o legendă în industrie, ca scriitor. Doamne ajută să-i dea Dumnezeu putere și să trăiască cât mai mult, e un om extraordinar, un om de la care ai ce să înveți.

El este cel care a reușit, împreună cu mama, părinții lui sunt extraordinari și au reușit să construiască o familie atât de unită și atât de frumoasă.

Tatăl lui, cu numele pe care îl avea, e atât de bun. Este un scriitor legendar în industrie. El reușea să vândă filmele cu numele lui pe afiș', a susținut Iulia Vântur.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete