Oana Zăvoranu, dată în judecată! Cine i-a intentat proces „Queridei”?

Oana Zăvoranu a stârnit o adevărată revoltă pe rețelele de socializare critând numeroase persoane publice. Acestea s-au unit și au anunțat printr-un mesaj că o vor da în judecată apelând la același avocat.

Duminică, 13 decembrie, Adelina Pestrițu, Alina Ceușan, Oana Roman, Cristina Ich, dar și Anda Adam au publicat la aceeași oră, un mesaj pe Instagram prin care anunță că o vor chema în judecată pe Oana Zăvoranu din cauza jignirilor pe care aceasta le-a adus influencerițelor.

„De ceva timp, o persoană al cărei nume nu aș dori să îl pronuț sau să îl scriu, dar cu un anumit nivel de notorietate a pornit o campanie puternic denigratoare la adresa mea și a altor influenceri din Social Media. Folosind jigniri, minciuni, calomnii, amenințări și alte mecanisme de aceeași categorie, aceeași persoană aduce grave atingeri la imagine și nu numai.

Noi nu am vorbit public despre acest lucru, pentru că nivelul la care se pretează acea persoană este unul în care nu vrem să coborâm nici noi, nici comunitățile noastre. Dar faptul că tăcem nu înseamnă că ignorăm. Dimpotrivă. Vom evita în continuare orice comunicare legată de acea persoană, dar pe de altă parte, facem tot ce este nevoie pentru a se asigura tragerea ei la răspundere. Asemenea atitudini și acțiuni antisociale, profund ilegale și de netolerat într-o societate nu pot rămâne nesancționate', acesta fiind doar o mică parte din mesajul postat pe InstaStory.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete