Oana Zăvoranu a pierdut procesul cu Oana Roman. Câți bani trebuie să-i plătească vedetei

Oana Roman a învins-o pe Oana Zăvoranu în instanță, după ce actrița a jignit-o în repetate rânduri la TV și pe rețelele de socializare. Fiica lui Petre Roman va primi și daune morale.

Într-un proces pe care i l-a deschis în urmă cu mai bine de un an Oanei Zăvoranu, Oana Roman a ieșit învingătoare temporar. Potrivit deciziei judecătorești, actrița va fi nevoită să-i plătească fiicei lui Petre Roman suma de 25.000 de lei, daune morale. Decizia instanței nu este una definitivă, iar Oana Zăvoranu o poate contesta și ataca în instanță, în termen de 30 de zile.

„Admite în parte cererea. Obligă pârâta să înceteze răspândirea, pe orice cale, de afirmaţii defăimătoare la adresa reclamantei, fie prin referire directă la numele reclamantei, fie prin utilizarea unor apelative sau descrieri care fac referire la persoana reclamantei, precum şi să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile reclamantei la viaţa privată, demnitate, onoare şi reputaţie.

„Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 25.000 lei daune morale'

Obligă pârâta să şteargă de pe conturile sale deschise pe reţelele de socializare (Facebook, Instagram, YouTube) toate materialele care au conţinut calomnios la adresa reclamantei. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 25.000 lei daune morale. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Respinge cererea pârâtei privind cheltuielile de judecată, ca neîntemeiată. Cu recurs în 30 zile de la comunicare; cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi 20.12.2022', se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată, potrivit Libertatea.

oana-roman-13SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Oana Zăvoranu va fi nevoită să șteargă toate postările de pe social media în care vorbește urât despre Oana Roman și o denigrează.

Pe numele actriței s-au deschis mai multe procese, după ce la un moment dat a jignit mai multe persoane publice de la noi. Alina Ceușan, Cristina Ich, Anda Adam, Adelina Pestrițu se numără printre vedetele care au cerut ca instanța de judecată să îi interzică Oanei Zăvoranu să mai folosească, în public, numele lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete