Ce a pățit Dana Rogoz cu fetița ei: „Mă doare. Sunt geloasă!”. Lia are doar doi ani și jumătate

Dana Rogoz e căsătorită cu Radu Dragomir și împreună au doi copii, pe Vlad, băiatul cel mare, și pe Lia, care are doi ani și jumătate. Într-o postare pe Facebook, actrița a dezvăluit ce a pățit cu fetița ei, că e mai atașată mai mult de tatăl ei decât de ea.

Ieri, Dana Rogoz a distribuit o fotografie pe Facebook și a povestit care e situația acum cu mezina familiei. Lia a mers o perioadă la creșă, dar acum e doar în grija părinților ei, care merg și la muncă. „Trebuie să va mărturisesc ceva. Lia trece prin etapa în care, în cea mai mare parte a timpului, îl vrea DOAR pe Radu.

Și mă doare, jur. A început să dea primele semne acum vreun an, imediat după ce nu am mai alăptat-o, iar Radu a început să o adoarmă mai des, în locul meu. La momentul acela mă bucurăm că reușește și el singur să preia anumite ritualuri cu ea, fără să mai fie dependență de mine. Apoi a început să ne amuze, căci de fiecare dată când eu îi cântăm ceva, mă oprea brusc și îi cerea lui Radu să continue. Nu știu dacă mă înțelegeți, dar chiar mă străduiam să îi fiu simpatică, dansând și cântând în fața ei, apelând la toate “trucurile” de Abramburica :))) Nimic. Un simplu lălăit de-al lui Radu era ascultat cu cea mai mare admirație… Buuun, amuzant în prima faza.

Dar acum, la 2 ani jumate, eu pot să o adorm doar dacă nu e Radu acasă, altfel cere să vină și el sau să rămână doar ei doi. A ajuns până în punctul în care dacă se împiedică și cade pe stradă, iar eu sar repede și o ridic, ea să se arunce din nou, strigând: “Nuuuu, mama, tata mă ridică!”, a povestit Dana Rogoz, care are momente emoționante alături de fiica ei, dar simte că micuța e mai apropiată de tatăl său.

Lia are doar doi ani și jumătateSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Sigur că mă îmbrățișează și mă pupă și îmi spune că mă iubește și că avem în continuare momentele noastre de drăgălit. Dar când e vorba de ales la cine să stea în brațe sau cine să o îmbrace, clar “tată”. Și, repet, mă doare. Sunt geloasă! Nu-i spun nimic, evident, dar îmi trec prin minte numai replici de genul “te-am purtat în burticaaa!!!”, “ai stat la sânul MEU!”… :)))

Drept urmare, va întreb pe voi, părinți de fete: etapă asta a lor de atasare/dependență de tati cum se gestionează corect? Că nu vreau să o forțez în niciun fel, evident, dar în același timp simt că și Radu are uneori nevoie disperată de ajutorul meu, pe care ea îl refuză categoric în episoadele de rebeliune specifice toddlerilor. Ce să fac? Îl trimit pe Radu în vacanță o perioada?', a scris pe Facebook actrița.

Fanii au reacționat la postarea ei. Mulți au povestit că și ei au trecut sau trec printr-o situație asemănătoare cu fetițele lor. „Bună, Dana!! E trecatoare perioada asta de iubire “nebuna” pentru tătici!!Numai ca durează ceva🙃…la noi ,cam până pe la 9 ani.Apoi fetițele devin domnișoare și preferă mai mult compania,atingerea si discuțiile cu mami. Cel puțin asa a fost in cazul nostru. Recunosc,si eu am fost un timp ” geloasă”,dar m.am obișnuit ☺Răbdare, deci!!😘 (…)

Știu exact cum te simți deoarece am trecut și noi prin etapa asta. Știi la ce concluzie am ajuns? Ca asa bine este..când era toată după tati, puteam sa ma bucur de mine, de un film bun, de ceva relax. A durat etapa pana pe la 4 ani. Acum iarăși suferim de anxietatea de separare de mami (5 ani ) (…)

Nu ai cum sa o gestionezi. A mea era la fel. Tăticu ma duce, el trebuia sa câștige în fata ei, și acum tot el este mai important decât tot și e de vârstă cu tine. Asa ca trebuie sa te obișnuiești cu asa cum vrea ea', au scris fanii pe pagina de Facebook a vedetei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete