Oana Roman și Marius Elisei, scandal de proporții. S-au jignit reciproc: „Are bani doar de țigări și de băutură”

Între Oana Roman și Marius Elisei a izbucnit un adevărat scandal după despărțire. Cei doi își aduc acuzații grave și pare că nu mai există nicio cale de împăcare.

Oana Roman a fost părăsită de Marius Elisei când avea cel mai mult nevoie de ajutor. Fiica lui Petre Roman s-a ocupat singură de puii cățelușei lor Luna. Mulți au criticat-o că cere prea mulți bani pentru căței.

„Marius a vrut pui, că Marius a spus că se ocupă de ei. Bine, ar fi fost imposibil să se ocupe de ei pentru că el n-ar fi avut de unde să plătească niște mii de euro pe care eu i-am băgat în mâncare și în pastile.

El are bani doar de țigări și de băutură, probabil de la mă-sa, nu știu. M-am enervat foarte rău! Eu nu vând scump puii ăștia, eu îi dau cât să-mi acopăr fix cheltuielile și ce bani am băgat în ei, atât, în rest nu fac o afacere din asta.

Deci, domnul Elisei și-a dorit acești pui pe banii mei, evident, pentru că n-ar fi avut niciodată cum să cheltuie atâția bani cu sarcina Lunei și cu acești pui, care pe mine m-au costat peste 2.000 de euro.

El trebuia să facă credit la bancă să poată să plătească lucrurile astea. A vrut pui pe banii mei și tot eu am plătit, și tot eu i-am crescut și am avut grijă de ei zi și noapte', le-a spus Oana Roman urmăritorilor de pe pagina personală de Instagram.

Se pare că Marius Elisei refuză să o vadă pe Isabela, fiica lui. Fetița l-ar fi căutat pe tatăl ei, însă acesta nu i-a răspuns la telefon.

„Având în vedere că fostul meu soț mi-a dat block peste tot, nu îi pot comunica nimic referitor la copilul nostru. Mă obligă să-i transmit public mesajele trimise în ultima perioadă referitor la atitudinea sa vizavi de Isabela.

De duminică până azi am trimis următoarele mesaje. Azi am venit acasă și am găsit-o pe Isa plânsă, pentru că l-a sunat să-l roage măcar să o ia într-o zi de la after să petreacă un pic de timp cu el, iar el i-ar fi răspuns că trebuie să vadă cum se organizează și încă nu-i poate da un răspuns', a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Oana a făcut publice mesajele pe care i le-a trimis fostului ei soț, unde îl roagă pe Marius Elisei să vină să își petreacă timp cu Isabela. Vedeta îl acuză pe fostul soț că și-a bătut joc de fiica lor.

„Ai promis să te vezi cu Isa. Te sună dimineață încontinuu și nu răspunzi. Felicitări! Ți-ai bătut joc de Isa, te-a așteptat ieri toată ziua, nici măcar nu ai răspuns la telefon. Te-am sunat de nu știu câte ori și tu spui că te bufnește râsul la declarațiile mele. Să-ți fie rușine, Isa nu merită așa bătaie de joc.

„Nu ți-ai văzut copilul de peste trei săptămâni'

Nu ți-ai văzut copilul de peste trei săptămâni. Te sună, îți spune că vrea să te vadă. Te-a așteptat duminică toată ziua, nici măcar nu i-ai răspuns la telefon. Este inadmisibil să te porți în felul ăsta cu ea. Ea nu are nicio vină, este copilul tău și te iubește. De ce-ți bați joc de ea? E așa greu să te vezi cu ea măcar o oră? Nu să plătești, nu s-o duci dimineață la 7 la școală, nu nimic. Doar s-o vezi, să petreci timp cu ea! Cât de greu poate fi?', sunt mesajele trimise de Oana Roman pentru Marius Elisei.

Marius Elisei, replică dură pentru Oana Roman

Deranjat de acuzațiile făcute, Marius Elisei a răbufnit și a jignit-o pe Oana Roman. Bărbatul nu a mai acceptat să fie criticat de fosta lui soție.

„Deci, te rog frumos să încetezi să mai vorbești despre mine și niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni. Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, va avea de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și vei vedea că o să ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva?'

„Te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai'

Și a continuat: „Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete