Oana Roman s-a decis și se mută din țară! Destinația este surprinzătoare

Oana Roman s-a decis și se mută din țară! Destinația este surprinzătoare

Oana Roman se poate declara împlinită pe toate planurile. Pe plan personal, aceasta și-a întemeiat o frumoasă familie, a dat dovadă de foarte multă ambiție și a slăbit zeci de kilograme, iar pe plan profesional are o mulțime de colaborări din care câștigă foarte bine.

De șase ani, Oana Roman este împreună cu Marius Elisei și au o fetiță. Ca în orice căsnicie, lucrurile nu sunt doar lapte și miere, iar diferențele dintre cei doi și-au pus amprenta pe relația lor.

Cu toate acestea, Oana Roman le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că nu exclude posibilitatea de a se muta din țară. Aceasta chiar are în plan de a se stabili în Franța, acolo unde a studiat. Singurul motiv care o împiedică să facă acest pas este starea precară a sănătății mamei ei.

„O să mă mut. Dar deocamdată nu pot pentru că trebuie să am grijă de mama', a spus vedeta.

Oana Roman a terminat liceul în România, iar după a reușit să studieze știintele comunicării și informației la un centru universitar din Sorbona. Anii petrecuți acolo au determinat-o pe aceasta să își pună pe lista dorințelor o relocare pentru o viață liniștită și departe de zbuciumul românesc.

Fanii au mai fost curioși și de rezultatele de la bacalaureat. Oana a mărturisit că nota a fost puțin peste 8 și asta din cauza faptului că profesorii ar fi împiedicat-o să depună contestații.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete