Oana Roman, relație extraordinară cu Marius Elisei

Oana Roman, relație extraordinară cu Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la începutul acestui an, iar totul s-a încheiat amiabil la notar. De-a lungul timpului, cei doi au mai avut neînțelegeri și s-au împăcat, însă de data aceasta nu a mai fost nici o cale de reconciliere.

În ciuda acestui fapt, fiica lui Petre Roman a declarat, de curând, că relația cu fostul soț este una extraordinar de bună și lucrurile au intrat pe un făgaș normal pentru fiecare dintre ei.

Oana Roman a dovedit că este o femeie puternică și reușește să se împartă exemplar între viața profesională și cea de familie. Este foarte dedicată mamei sale, iar cu Isabela petrece timp de calitate și merge peste tot cu ea. Altfel spus, ultima vacanță pe care au petrecut-o împreună a fost în Egipt.

Fostul soț nu a putut să le însoțească, deși micuța și-ar fi dorit foarte mult, însă le-a fost alături conducându-le la aeroport când au plecat și de asemenea, le-a așteptat când s-au întors. Oana Roman a declarat că este foarte fericită că se poate baza pe Marius ori de câte ori are nevoie.

„Și când am plecat, tot el ne-a dus, dimineață. Săracul, nu a dormit toată noaptea. Apoi a venit și ne-a luat de la aeroport, m-a ajutat să duc bagajele în casă. Mi se pare că e o normalitate și sunt foarte fericită că putem să avem o relație super ok.

Ne-a dus acasă, a stat un pic cu noi. Noi suntem o familie, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Eu sper să rămânem cât mai mult timp așa, să fim prieteni, să putem vorbi, să colaborăm, să o creștem pe Isabela. Își îndeplinește îndatoririle de tată foarte bine, în continuare el mă ajută', a mărturisit Oana Roman invitată în cadrul unei emisiuni TV.

Oana Roman a avut parte de o întâmplare nefericită chiar la sfârșitul sejurului. Ea a suferit un accident la picior și a avut nevoie de intervenția medicilor pentru a-i coase rana, punându-i cinci copci, potrivit declarațiilor sale făcute pe Instagram.

„Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare, încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. Am un mare bandaj, un bandaj comunist și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile', a povestit Oana Roman.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete