Oana Roman, probleme de comunicare cu Marius Elisei: „Eu nu consider că lucrurile merg”

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în 2021 după o căsnicie care a durat șapte ani. Ambii și-au dat timp de gândire și de așezarea a gândurilor, iar după o perioadă, vedeta l-a acceptat din nou în viața ei.

În urmă cu ceva timp, Oana Roman a declarat într-un interviu pentru Revista Avantaje că împăcare nu s-a produs brusc, ci a fost nevoie de multă „muncă' din partea lui Marius Elisei.

„Împăcarea noastră nu a fost de azi pe mâine, a fost una care a durat. Eu m-am ținut foarte tare până în momentul în care n-am mai fost sigură că asta trebuie să fac’, ne-a declarat Oana Roman acum ceva timp.

Ei bine, potrivit postărilor din mediul online, Oana Roman și Marius Elisei păreau a-și trăi povestea frumoasă de dragoste și ba chiar își doreau să meargă la biserică pentru reînnoirea jurămintelor. Acest lucru nu s-a mai întâmplat. Se pare că există ca în orice familie discuții care sunt iscate din cauza unei comunicări deficitare între soți.

„Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură', a declarat Oana Roman la Antena Stars, scrie Libertatea.

Fiica lui Petre Roman este o persoană extrem de activă, cu un program bine stabilit. Dincolo de proiectele pe care le are, aceasta merge des la mama sa și o răsfață cât poate de bine, are grijă de Isa, dar și de casă. Cu toate acestea, multe dintre detalii preferă să le țină în intimitatea familiei sale.

„Numai că eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie, din păcate. Cel puțin în ultima vreme. Probabil că este și o problemă a, nu știu, caracterului pe care îl am eu. Eu am evitat și evit în general să mă plâng sau să dezbat lucruri… Se spune că rufele se spală în familie', a mai spus Oana Roman.

La scurt timp după declarațiile Oanei, Marius Elisei a postat un mesaj în mediul online din care reiese că acceptă criticile și refuză să vorbească mai mult. Cu siguranță, este de aceeași părere cu partenera sa, în ceea ce privește intimitatea căminului lor.

„Prefer să fiu criticat, decât să spun adevărul. Adevărul te costă scump (…) Nu regret nimic în viața asta, doar trei aspecte: 1,2,3. Sunt doar pentru mine', a scris Marius Elisei la Instastory.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete