Oana Roman, motivul surprinzător pentru care este nevoită să poarte peruci: „Încă nu am curaj”

Oana Roman, motivul surprinzător pentru care este nevoită să poarte peruci: „Încă nu am curaj”

Oana Roman este una dintre cele mai puternice femei despre care presa din România scrie în mod frecvent. De-a lungul timpului, ea a dat dovadă de foarte multă sinceritate cu riscul de a pierde multe lucruri, însă pentru că demnitatea este mai presus de orice pentru ea, fosta soție a lui Marius Elisei alege să își păstreze caracterul de om integru și cinstit.

Oana Roman este extrem de activă pe rețelele de socializare și își ține la curent fanii cu toate detaliile din viața ei. Chiar și dacă sunt extrem de intime, cum ar fi posibilitatea de a se împăca cu tatăl fetiței ei sau problemele prin care trece cea care i-a dat viață.

Ea nu s-a ascuns niciodată nici când a venit vorba de relația pe care o are sau nu cu tatăl ei, Petre Roman, însă ceea ce putem observa este că Oana are o capacitate infinită de a ierta și de a alege cu sufletul ce face mai departe. Nu se lasă intimidată de criticile pe care le-a primit și spune mereu lucrurilor pe nume.

Așa cum spuneam mai sus, ea este activă pe rețelele de socializare și foarte aproape de urmăritorii ei, astfel că uneori își găsește timp pentru a le răspunde acestora la întrebările pe care le adresează.

În ultima perioadă, Oana Roman a fost văzută de fanii săi purtând foarte des numeroase peruci de diverse tipuri. Unele mai lungi, altele mai scurte, colorate sau simple, iar acum aceasta a dezvăluit într-un story motivul pentru care le poartă.

Se pare că acum ceva timp, fiica fostului premier Petre Roman nu a ascultat de sfaturile specialiștilor și a aplicat o soluție pe păr care i-a făcut clasicul permanent. Acest tip de soluție i-a afectat firul de păr, iar acum este nevoită să aștepte regenerarea lui sau să-l tundă scurt, însă nu are curaj, potrivit celor spuse chiar de ea.

„Unul dintre motivele pentru care mai nou port peruci este că părul meu este aproape distrus din cauza unui permanent pe care eu am insistat să-l fac, deși nu mi s-a recomandat. Până se va regenera părul mai durează. Ori îl tund foarte scurt ceea ce încă nu am curaj', a fost mesajul Oanei de pe contul său de pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete