Oana Roman își vinde casa la preț triplu față de prețul cu care a cumpărat-o. De ce vrea să se mute din vilă

Oana Roman a scos la vânzare vila pe care o are în Tunari. Vedeta și-a cumpărat casa în anul 2019, iar acum o vinde la preț triplu.

În anul 2019, Oana Roman se muta de la apartament la vilă alături de Marius Elisei, fiica lor, dar și de mama ei. De ceva timp Mioara Roman locuiește într-un centru de recuperare din Snagov, iar căsnicia cu Marius Elisei a ajuns la final. Vedeta a rămas singură în vila imensă cu fiica ei, iar acum își dorește să se și să vândă casa sau să o închirieze.

„Este evident că, în momentul acesta, sunt doar eu cu Isa într-o casă foarte mare, de 300 mp2 și 1000 de metri de teren. Evident că e mult prea mult decât ce avem noi două nevoie!

Mă gândesc la varianta s-o vând. Ori o să o închiriez și mă mut eu într-una mai mică. Ori, la un moment dat o s-o vând și o să-mi iau două mai mici! Vom vedea, dar nu e ceva pentru mâine dimineață!', a declarat, recent, Oana Roman, pentru Click!.

Fiica lui Petre Roman nu se descurcă să întrețină singură casa, iar nicio echipă de curățenie nu au putut să facă o curățenie generală într-o singură zi.

„Cu facturile a fost ok cumva, pentru că vila e foarte bine construită, e foarte bine izolată, nu pierde căldură. Nu am consumat foarte mult. Facturile nu pot să spun că m-au dat peste cap.

Doar că e vorba de spațiu, gândește-te cum e numai să faci curat într-o astfel de casă! Am angajat o firmă care vine să-mi facă curățenie generală. Păi, au venit patru femei și nu le-a ajuns o zi!', a mai spus vedeta.

Casa este situată în Tunari și are patru dormitoare, două sufragerii și două băi. Locuința a fost renovată în anul 2019, iar Oana Roman a scos-o la vânzare cu suma de 480.000 de euro.

Vedeta vrea cu orice preț să se mute, astfel că ar accepta ca vila să fie închiriată. Cine își dorește să închirieze casa Oanei Roman trebuie să plătească lunar 2500 de euro. În anul 2019, Oana Roman a cumpărat casa cu 160.000 de euro.

oana-roman-isi-vinde-vila-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 16

În curtea casei are o livadă

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera.

1000 m2 teren, 340 m2 desfășurați interior. 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019.

Livadă cu pomi. Curtea necesită o mica investiție în gazon și alei.

Vânzare 480.000 euro

Închiriere – pretabil școală, grădiniță, after school, birou sau rezidential. 2500 euro pe luna’, a scris Oana Roman pe una dintre rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete