Oana Roman, întâmplare neașteptată în mall: „Am văzut-o doar după ce m-a împins”

Oana Roman a povestit pe una dintre rețelele de socializare prin ce a trecut într-un magazin din mall. Vedeta a fost împinsă de o femeie.

Marți, 20 decembrie, Oana Roman a fost într-un mall din București, unde s-a deschis un nou magazin. Vedeta a vrut să vadă ce produse au în magazinul respectiv, însă acolo a avut parte de o întâmplare total neașteptată. Fiica lui Petre Roman a povestit că a fost împinsă de o femeie pe care o cunoștea.

„Nu era deloc coadă la intrare. Am stat cam 10 minute la coadă la casă. În rest a venit una din spate țipând nervoasă «pardon» și m-a împins de m-a lipit de un raft. M-am uitat să văd cine face așa ceva, căci, fiind în spate, am văzut-o doar după ce m-a împins și, întâmplator, o și cunosc, dar n-am apucat să-i bat obrazul că a plecat repede. Educația o ai sau nu. Poți să ajungi să ai orice, să fii oricine, să fii cu oricine… Educația n-ai cum să o mai recuperezi. Și nici bunul simț.', a spus Oana Roman pe Instagram.

oana-roman-si-petre-romanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Oana Roman a refuzat să intre în politică

Deși tatăl ei a fost politician, Oana Roman nu vrea să lucreze în acest domeniu. Petre Roman este fostul premier al României, însă și-a ținut fiica departe de politică. Chiar dacă a primit mai multe propuneri, vedeta a refuzat.

„S-au gândit alții să-mi propună lucrurile astea, numai că eu întotdeauna am refuzat. Unu, pentru că nu m-am regăsit niciodată prea bine în niciun partid și doi, pentru că eu nu sunt făcută pentru politică, pentru că eu nu știu să tac, nu prea știu să fiu diplomată, mă cam enervez și când faci politică nu prea e bine să fii așa. Deci nu cred că aș avea foarte mare succes, mai ales că în politică în România trebuie să faci foarte multe compromisuri și eu nu sunt decât cu munca. Pe mine mă interesează doar să fac lucruri și la noi în politică, din păcate, nu prea se fac multe lucruri… mă rog, nu prea se fac lucruri pentru oameni. Politica înseamnă să te pui în slujba oamenilor și atât. La noi lucrurile nu sunt chiar așa și de asta am evitat întotdeauna', a declarat Oana Roman, pentru „Xtra Night Show'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete