Mihai Trăistariu e singur, după ce s-a despărțit de iubită din cauza lui Dorian Popa: „Nu cred că n-o să-mi găsesc vreodată relația perfectă”

Mihai Trăistariu are 43 de ani și e necăsătorit, nici nu are copii. Într-un interviu pentru Fanatik, el a făcut multe dezvăluiri despre viața lui personală. A spus cum s-a despărțit de iubită, din cauza lui Dorian Popa, dar a și dezvăluit că s-ar căsători cu un robot.

Mihai Trăistariu e singur, după ce s-a despărțit de iubită în urma unei certe care l-a vizat pe Dorian Popa. „Ultima relație așa s-a destrămat. O găseam acasă, în pat, că era studentă și stătea acasă. Și o găseam în pat pe vlog-urile lui Dorian. Și stătea, stătea… A doua zi, iar pe vlog. Și câte cinci, șase ore. Toate le luase la rând. Dorian nu zice mare lucru acolo, că nu te învață filosofie.

M-am certat! Ăsta a fost principalul motiv. Mă certam! Poate că era îndrăgostită de el, nu știu. Se uita la el, îi sorbea acolo toate cuvintele. Nu știu ce o fi văzut!', a spus artistul, care nu e speriat că încă nu e căsătorit.

„Nu disper acum și nu cred că n-o să-mi găsesc vreodată relația perfectă. Adică știu ce vreau, știu că sunt băiat isteț, am o situație financiară bună. Îmi doresc o grămadă de copii, că la maică-mea au fost 15 frați, la taică-miu zece, noi suntem patru, deci am gena asta', a dezvăluit Trăistariu.

Surprinzător sau nu, Mihai Trăistariu a spus că dacă roboții vor evolua atât de mult, el chiar ar fi în stare să se căsătorească cu unul. „Sincer să fiu, o să spun iar o nebunie, am văzut un reportaj și oamenii de știință spun că în viitor, cel mai probabil ca să ajungem nemuritori, pentru că toată lumea ar vrea să trăiască la infinit, ăsta ar fi un ideal, probabil o să ne încărcăm mintea în roboți, pentru că altfel n-ai cum, că organismul putrezește și să schimbi așa corpuri după corpuri, nu.

Și cel mai sigur o să fie ceva informatic, creierul nostru se va putea descărca, tot ce trăim aici și vom sta într-un calculator sau într-un robot. Și atunci, da, m-aș căsători cu un robot și să fim amândoi roboți, și să trăim veșnic.', a încheiat Mihai Trăistariu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete