Oana Roman, înșelată de Marius Elisei! Cine este femeia care i-a furat mințile?

Oana Roman, înșelată de Marius Elisei! Cine este femeia care i-a furat mințile?

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit după o relație din care a rezultat o fetiță, pe nume Isabela. Fiica lui Petre Roman a anunțat această separare chiar înainte de Crăciun. Motivul nu l-a specificat, însă se pare că fostul soț s-ar fi îndrăgostit de altă femeie.

Înainte de Crăciun, Marius Elisei a părăsit vila din Pipera unde locuia împreună cu soția, fetița, dar și cu mama Oanei Roman. Vedeta a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că a renunțat și la afacerea pe care o lansase în luna octombrie a anului trecut.

Surse din anturajul celor doi au declarat că motivul ar fi o altă femeie. Marius Elisei s-a îndrăgostit și și-a părăsit soția și fetița.

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media si au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri.

Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc', au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru impact.ro.

Deși a pierdut și magazinul online unde vindea haine, Oana fiind cea care le promova foarte des pe social media, vedeta rămâne o fire pozitivă și optimistă mai ales pentru noul an. Ea se va implica în noi proiecte, unul dintre ele fiind o colaborare surpriză cu o emisiune de mare succes.

„În 2020 am îndrăznit mai mult. Anul ăsta o să fiu și mai hotărâtă. Hotărâtă să mă bucur din plin de tot ce mi oferă viața. De libertatea de a trăi așa cum simt. De a trăi după cum cred că e mai bine pentru mine și copilul meu.

Voi profita de tot. Și nu mă voi împiedica de nimeni și nimic. Prea mult am trăit pentru alții, prea mult mi-a păsat de părerea și de dorințele altora. E timpul meu. So be it!', a scris Oana pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete