Oana Roman, înșelată de Marius Elisei! Cine este femeia care i-a furat mințile?

Oana Roman, înșelată de Marius Elisei! Cine este femeia care i-a furat mințile?

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit după o relație din care a rezultat o fetiță, pe nume Isabela. Fiica lui Petre Roman a anunțat această separare chiar înainte de Crăciun. Motivul nu l-a specificat, însă se pare că fostul soț s-ar fi îndrăgostit de altă femeie.

Înainte de Crăciun, Marius Elisei a părăsit vila din Pipera unde locuia împreună cu soția, fetița, dar și cu mama Oanei Roman. Vedeta a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că a renunțat și la afacerea pe care o lansase în luna octombrie a anului trecut.

Surse din anturajul celor doi au declarat că motivul ar fi o altă femeie. Marius Elisei s-a îndrăgostit și și-a părăsit soția și fetița.

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media si au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri.

Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc', au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru impact.ro.

Deși a pierdut și magazinul online unde vindea haine, Oana fiind cea care le promova foarte des pe social media, vedeta rămâne o fire pozitivă și optimistă mai ales pentru noul an. Ea se va implica în noi proiecte, unul dintre ele fiind o colaborare surpriză cu o emisiune de mare succes.

„În 2020 am îndrăznit mai mult. Anul ăsta o să fiu și mai hotărâtă. Hotărâtă să mă bucur din plin de tot ce mi oferă viața. De libertatea de a trăi așa cum simt. De a trăi după cum cred că e mai bine pentru mine și copilul meu.

Voi profita de tot. Și nu mă voi împiedica de nimeni și nimic. Prea mult am trăit pentru alții, prea mult mi-a păsat de părerea și de dorințele altora. E timpul meu. So be it!', a scris Oana pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete