Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, pe culmile succesului în plină pandemie

Delia și Răzvan Munteanu

De câțiva ani buni, Delia se află pe culmile succesului și continuă să urce. Multă vreme, soțul ei, Răzvan Munteanu, i-a fost impresar, iar acest lucru s-a observat în realizările sale muzicale.

Cei doi sunt destul de discreți în ceea ce privește viața lor privată. Ceea ce se știe despre ei este faptul că s-au cunoscut în cluburile din Centru Vechi, unde Răzvan Munteanu deține două cluburi, iar din postările cântăreței de pe rețelele de socializare reiese că sunt pasionați de vacanțe exotice.

Pandemia nu le-a pus piedici financiare, deși Delia nu a mai avut concerte sau evenimente. Soțul ei s-a implicat în afaceri imobiliare, iar în prezent este partener într-o companie de construcții care merge extrem de bine.

„Eu sunt prieten cu ei şi am plecat încet, ca şi client, apoi ca investitor şi apoi acţionar. Adică am urmat toate treptele. Îmi place această afacere. O să avem nişte proiecte care duc dincolo de rezidenţial, o să apară o divizie premium.

Eu am o teorie: în România, oamenii cu bani sunt cei mai defavorizaţi dacă urmărim ce aşteptări au ei şi stilul lor de viaţă. Oamenii normali au foarte multe facilităţi. Clienţii au venit la One United pentru că ce s-a promis aia s-a întâmplat plecând de la nivelul de calitate până la termenele de execuţie', i-a declarat Răzvan lui George Buhnici, pentru canalul lui de YouTube.

Marea realizare a Deliei și a lui Răzvan Munteanu este apartamentul în valoare de 1,4 milioane de euro. Cei doi s-au mutat în urmă cu câțiva ani în zona de Nord a Capitalei și angajați mai mulți arhitecți care s-au ocupat de mobilarea și decorarea celor două etaje. Suprafața apartamentului este de aproximativ 400 mp, iar pe terasă se află o piscină spectaculoasă, unde Delia se pozează deseori vara.

„Este ceva de vis. Practic, este un penthouse, care se întinde pe două etaje, 3 şi 4, plus terasa blocului. Are vedere la lac, iar zona este foarte bună, vorbim totuşi de nordul Capitalei', a povestit un apropiat al îndrăgitei cântărețe pentru click.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete