Oana Roman Elisei povestește ce face în plină carantină din cauza coronavirusului

Oana Roman Marius Elisei transsexualul Delia

Așa cum ne-a obișnuit deja, Oana Roman Elisei obișnuiește să-și expună viața personală, păreri, decizii pe contul de Instagram. Același lucru l-a făcut fiica fostului Prim Ministru, Petre Roman, acum în plină epidemie de coronavirus.

„Stăm acasă de peste o săptămână. Am trecut prin toate stările posibile, ne-am luptat și cu o amigdalită tare păcătoasă, am colorat, am dansat, am citit, ne-am uitat la filme, Marius ne-a gătit și azi am profitat de vreme și am stat mult în curte.

Ne e greu. Nu știu, că mulți foarte mulți dintre voi cum și cât vom rezista. Financiar, psihic, mental. Cu toții ne gândim la ziua de mâine, dar acum o facem la propriu. Ne rugăm să ieșim din asta sănătoși la cap și la trup și cu putere ca să putem munci apoi. Mi-am oferit ajutorul celor care au nevoie acum de orice ca să poată supraviețui cu micile lor afaceri în care mulți au pus absolut tot ce aveau. Și am primit sute de mesaje sfâșietoare. Impactul economic va fi la fel de devastator ca cel medical. Vad însă mulți care profită fără jenă de perioada asta. E cumva în firea oamenilor, a unora dintre ei, ca atunci când e rău, să facă orice ca să le fie doar lor bine. Mulți vor ieși din situația asta bogați în bani, dar înfiorător de săraci ca oameni', povestește Oana Roman Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

Pe de altă parte, persoana publică face un apel public către toți influencerii români. „În altă ordine de idei. Eu nu sunt influencer. Nu trăiesc din bani câștigați pe Instagram. Eu trăiesc din munca mea. Sunt însă mulți care trăiesc din asta și care au un impact mare asupra oamenilor. Cred că e timpul ca și ei să facă ceva pentru comunitate. Unii mai fac câte ceva. Prea puțini însă. Măcar psihologic ajută ca cei pe care îi urmărim să dea exemplu în astfel de vremuri. Fiecare cum poate. Un reper pentru mine este Chiara Ferragni.

Cel mai puternic influencer din Europa. Stă la Milano, deci vă imaginați că nu iese din casă decât pe balcon. În ultimele 3 săptămâni nu a mai postat nimic care să fie publicitate la ceva. Nimic. Deci se poate. A reușit însă să strângă peste 4 milioane de euro în 2 zile pt a le dona spitalelor din Milano. Zic și eu nu dau cu parul', a scris Oana Roman Elisei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete