Amalia Năstase, grav afectată de criza economică generată de epidemia de Coronavirus

Cum a slăbit Amalia Năstase 25 de kilograme

Amalia Năstase era până mai ieri una dintre cele mai prospere femei de afaceri din România. Fosta soție a lui Ilie Năstase deține o agenție de organizări evenimente și tocmai ce deschisese un magazin de haine pentru copii în Băneasa Mall.

Ambele business-uri au avut grav de suferit din cauza crizei economice generată de epidemia de Coronavirus.

„Noi am deschis acum 10 zile un magazin de haine de copii în Mall-ul Băneasa, Jacadi: magazin pe care l-am închis marți…

În activitatea cealaltă, de agenție de evenimente și PR, aveam două evenimente mari, care s-au anulat în perioada 12-17 martie, deci da, ne-a afectat din plin', a declarat femeia de afaceri pentru click.ro.

Amalia Năstase s-a tuns

„Nu prea poți să te ții departe de ce se întâmplă, pentru că este ceva absolut nou și necunoscut și bineînțeles că te sperie incertitudinea.

Stăm în casă și suntem cu activități mai mereu, fetele au școală online în fiecare zi, Toma e în lumea jocurilor și nu știu cât înțelege din ce se întâmplă', a continuat Amalia Năstase.

În plus, Amalia Năstase deține business-uri și în zona fashion pentru adulți, dar și în domeniul HORECA sau producție.

În 2010, fosta soție a lui Ilie Năstase povestea într-un interviu pe businessmagazine.ro că pentru ea cea mai dificilă decizie pe care a luat-o pe timp de criză a fost “să investească”.

Regretă că nu a riscat mai mult, însă crede că această perioadă i-a oferit șansa să învețe “să mă folosesc de conjuncturi și să găsesc soluții out-of-the-box”.

“Sunt domenii pentru care criza este benefică”, spune fosta doamnă Nastase.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete