Oana Roman, din nou în spital cu mama sa. Cum se simte Mioara Roman?

Oana Roman, din nou în spital cu mama sa. Cum se simte Mioara Roman?

Una caldă, una rece pentru Oana Roman. Vedeta de la Antena Stars le-a spus fanilor săi că Mioara Roman este din nou pe mâna medicilor din cauza unor probleme de sănătate care necesită noi investigații de specialitate.

Oana Roman a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie extrem de puternică, determinată și asumată. Începutul anului a fost extrem de dificil pentru ea și familia ei, însă de fiecare dată a reușit să-și mențină optimistul și zâmbetul pe buze. Recent, vedeta le-a mărturisit urmăritorilor săi că Mioara Roman nu se simte deloc bine și a mers din nou la spital pentru noi analize.

De asemenea, Oana Roman spunea în InstaStory că o așteaptă pe sora ei pentru a lua împreună cele mai bune decizii pentru mama lor.

„Am venit cu mama la spital, din păcate nu se simte bine, trebuie să-i facem un control neurologic să vedem ce se întâmplă cu evoluția ei. O să vină și sora mea ca să fie lângă mine ca să vedem care e starea mamei și să vedem ce e de făcut', a spus Oana Roman la Instastory.

Mioara Roman, două intervenții chirurgicale în 2021

Anul acesta Mioara Roman a suferit două intervenții chirurgicale: o operație laparascopică și eliminarea unui punct de grăsime care ajunsese la infecție. La fiecare dintre ele, Oana Roman a stat cu sufletul la gură, însă lucrurile au decurs normal și recuperarea a fost rapidă. Întreaga familie s-a mobilizat și a căutat cele mai bune soluții pentru a-i asigura confortul necesar.

Motiv pentru care o bună perioadă de timp, Mioara Roman a fost internată la un centru de recuperare de lux unde a beneficiat de cel mai bun tratament din partea personalului angajat acolo.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete