Oana Roman, adevărul despre o împăcare cu Marius Elisei: „A venit la noi, a gătit, ne vedem”

Oana Roman și Marius Elisei au îngropat securea războiului după despărțire. Fostul soț al vedetei vine din ce în ce mai des în casa în care a locuit cu aceasta și și-a reluat vechile obiceiuri.

La începutul acestui an, Oana Roman și Marius Elisei anunțau că se despart, apoi și-au aruncat cu cuvinte grele. El spunea că nu a meritat să o facă mamă, iar ea că era singura care aducea bani în casă.

Acum, fiica lui Petre Roman și tatăl Isabelei au revenit la sentimente mai bune, iar Marius Elisei vine tot mai des în casa vedetei. Ultima dată, bărbatul a gătit pentru Oana Roman și fiica lor. Momentan, vedeta nu ia în calcul o împăcare, însă nu știe ce îi va rezerva viitorul.

„Am acolo sus ceva care are grijă de mine. Fără ea (n.r. căsătorie) lumea nu ar mai fi la fel. Este foarte importantă. Suntem foarte ok (n.r. relație cu Marius Elisei), nu vreau neapărat să insist pe subiectul ăsta, practic nu mai sunt foarte multe lucruri de spus. E ok. Astăzi a venit la noi, a gătit, ne vedem. Nu în momentul ăsta (n.r. împăcare Marius Elisei). Nu acum, nu știu, vom vedea', a declarat Oana Roman la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Fiica lui Petre Roman mărturisește că în ultimii ani i s-a schimbat mult programul și nu mai are deloc timp de distracții, așa cum obișnuia să o facă în tinerețe. „Copilul, casa, mama, proiectele, mai ies cu prietenii la o masă, party, grătar. Nu mă duc la club, nu mai ies, nu-mi mai place. Îmi ocupă 17 ore pe zi treaba asta. Când Iza merge la școală, mă trezesc la 6:30, nu mă culc niciodată mai devreme de 00:30. Ăsta e programul meu.'

Oana Roman și Marius EliseiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete