Cum a ajuns fiul lui Ștefan Bănică iubitul Elenei Gheorghe în cel mai nou videoclip al artistei: „Radu a fost un Alain Delon în varianta 2023”

Radu, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, este iubitul Elenei Gheorghe în cel mai nou videoclip al artistei. Ce spune vedeta despre tânărul actor.

Elena a lansat „Ochelarii de soare', o poveste audio și video despre nostalgia și măștile de care avem nevoie pentru a ieși învingători din întâmplări de viață melancolice.

La o săptămână de la debutul turneului „Armâna mea', Elena Gheorghe lansează piesa de deschidere a verii, „Ochelarii de soare', o producție pop cu un sound optimist – nostalgic, creată de echipa cu care Elena colaborează de mult timp, Alex Pelin și Vlad Lucan.

„M-a amuzat foarte tare când am lucrat cu Alex pe textul piesei, pentru că a fost o provocare interesantă să transformăm «Ochelarii de soare» în vers muzical și să «încărcăm» o construcție de concept banală, până la urmă un simplu accesoriu de modă, într-o metaforă. Astfel, «Ochelarii de soare» au devenit un simbol al măștilor pe care ni le punem ca să ieșim ușor din momente dificile, când avem nevoie de izolare instantanee, de o reinventare de câteva secunde, de un răgaz emoțional', a declarat artista.

radu-stefan-banica-si-elena-gheorghe-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

„Ochelarii de soare' a fost lansată pe platformele de streaming împreună cu un scurt-metraj realizat după o poveste scrisă și controlată estetic de Elena și regizat de Dan Petcan.       

„Pe tot parcursul înregistrărilor, la studio, în capul meu rula un soi de film nostalgic, de cinema românesc sau franțuzesc din anii ‘60. Apoi a fost o serie de coincidențe care m-au încurajat să explorez și mai mult această idee. În primul rând, Radu Ștefan Bănică, colegul meu, pe care de câte ori îl văd, nu încetez să mă minunez de cât de talentat, carismatic și absolut special este, iar asemănarea lui cu Alain Delon e fantastică. Apoi sunt toate trendurile din modă și lifestyle, care ne «aruncă» spre anii ‘60, ‘70 și acum vreo 2 luni mi-a căzut în mână și un articol care vorbea despre ochelarii de soare care au ajuns să devină accesorii populare exact în acea decadă din secolul trecut. Așa că n-am avut cale de-ntors și am creat pentru piesa asta o poveste vizuală nostalgică, o poveste de flirt melancolic între personajul meu și cel interpretat de Radu, într-un decor 60s și cu abordări inspirate de filme cu Alain Delon, Romy Schneider și de Margareta Pâslaru în «Un film cu o fată fermecătoare»', a spus Elena.

Direcția artistică, decorul și board-ul de stilism au fost toate semnate de Elena și puse în poveste împreună cu echipa ei de stiliști și scenografi.

„La fel ca la toate spectacolele mele de la Sala Palatului, moodboard-urile vizuale și ale acestui clip au fost construite și documentate de mine. Pentru «Ochelarii de soare» am găsit inspirație in icoanele de stil ale mijlocului de secol XX, ținutele, coafurile, accesoriile, personalitățile Priscillei, lui Jean Shrimpton, Sharon Tate sau Anda Onesa, Margareta Pâslaru, Irina Petrescu, decorurile lui Alexandru Bocăneț de la TVR și interioarele din filmele românești și europene din acea perioadă. Radu a fost un Alain Delon în varianta 2023 absolut perfect și sunt foarte încântată de toată atmosfera vizuală pe care am creat-o împreună cu regizorul Dan Petcan și cu echipa lui', adaugă artista.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete