Oana Pellea: „Voi rămâne în izolarea impusă de lege”

Tot mai multe persoane din lumea artistică se confruntă, în acest al IV-lea val, cu infecția provocată de noua tulpină, Delta, a virusului SARS-CoV-2. Actrița Oana Pellea a anunțat, pe rețelele de socializare, că testul de sânge pentru detectarea virusului a ieșit pozitiv.

Expunerea pe care au avut-o în ultima vreme și contactul direct cu multe persoane au creat contextul nefavorabil în care tot mai multe persoane publice s-au infectat cu noua tulpină a virusului SARS-CoV-2. De curând, Oana Pellea a făcut anunțul infectării pe Facebook, acolo unde a povestit despre cursul evenimentelor care au dus la această infectare. Actrița a explicat și decizia pe care a luat-o, de a anula un spectacol, când încă nu avea rezultatul analizei.

„Mă aplaud din tot sufletul'

„Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămână am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă Covid19. Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presa a scris: «Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza Covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat»
Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabilă! Reacția presei da… mi se pare incredibilă!
E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul! Mi-am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PCR-POZITIV. Mi-aș fi pus în pericol colegii și pe cei cu care aș fi intrat în contact. Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin! Voi rămâne in izolarea impusă de lege.
Aveți grijă de voi și de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat'

Vedete infectate cu SARS-CoV-2

Printre artiștii, vedetele și persoanele publice care au trecut prin infecția cu SARS-CoV-2 se numără Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, Viorica de la Clejani, care a necesitat internare, Elena Merișoreanu, de asemenea internată, la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș, Irinel Columbeanu, și el internat, Monica Anghel. Aceasta din urmă nu a avut o formă gravă. Însă, așa cum avea să declare ulterior, suficient de puternică, pentru a-și provoca amețeli mai greu de gestionat.
Foto: Facebook
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete