Oana Moșneagu, incident nefericit chiar de ziua ei de naștere. Ce a pățit actrița din serialul Adela?

Oana Moșneagu a avut parte de un incident nefericit chiar de ziua ei de naștere. Actrița care joacă rolul Andreei din serialul Adela le-a povestit internauților cum a ajuns pe mâna medicilor pentru a-i pune brațul stâng în ghips.

Chiar înainte de a începe filmările sezonului doi al serialului difuzat de Antena 1 și ca un „cadou' neprevăzut de ziua ei de naștere, Oana a reușit „performanța' a a-și fractura mâna.

Oana Moșneagu a postat câteva fotografii lângă o căpiță de fân unde apare cu mâna în ghips și le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram întregul eveniment nefericit. De asemenea, a mărturisit că o bună perioadă de acum încolo acest lucru va reprezenta o provocare pentru ea, dar și pentru echipa de filmare.

„Vă ziceam că 31 a venit și cu ceva auch'. Ăsta e, un auch, mâna stângă'. Cu o zi înainte de începerea filmărilor‍️ Asta, da, provocare. Și pentru mine, și pentru întreaga echipă din spate a serialului @adela_paginaoficiala . Să vedem cum o scoatem la capăt

Lecția din prima dimineață a noii vârste: să nu mai alerg ca la 13, bazându-mă pe oasele de la 31. Vorba lu mama, sunt femeie în toată firea, ce atâta zbenguială?'. Nu i-am spus că în Grecia am sărit de pe stânci, că în Sighișoara m-am cățărat în unul din cei mai vechi stejari din România sau că m-am dat cu un Radical pe pistă la începutul vacanței.

Pentru că nimic din toate astea nu s-au întamplat. Pe astea le face o persoană dinamică, activă, energică, iar eu am căzut, din alergare, căutând o minge', a fost mesajul din dreptul imaginilor postate de Oana Moșneagu pe Instagram.

Echipa din spatele serialului Adela va adapta prima parte a sezonului doi în funcție de noile circumstanțe. Astfel, începând din 19 august, telespectatorii se vor reîntâlni cu personajele lor preferate și vor descoperi noi momente care au fost lăsate în suspans la finalul primului sezon.

Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem' Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev vor fi din nou pe micile ecrane începând din 19 august, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete