Oana Mizil, anunțul despre relația cu Marian Vanghelie: „O cunosc pe acea doamnă”. S-au despărțit după 11 ani

Oana Mizil a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Marian Vanghelie. Cei doi s-au despărțit după 11 ani de relație, în luna noiembrie a anului trecut.

După 11 ani de relație, Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit. Cei doi au rămas în relații bune, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Fosta parteneră a politicianului abia s-a întors dintr-o vacanță cu fiica sa, Maria. Cele două au petrecut mamă-fiică în Italia.

„Suntem bine, și eu și fetița. Tot timpul vorbesc cu Marian la telefon despre fetiță. Vorbim mai des decât înainte și ne înțelegem mai bine. Nu știu dacă o să ne mai împăcăm, asta doar Dumnezeu știe ce o să fie cu noi. Eu sunt bine așa cum sunt. Tocmai ce am venit dintr-o vacanță, de câteva zile. Am fost cu fata, în Italia, am fost puțin și la schi. Ne este bine așa. În orice caz, suntem mult mai liniștite', a declarat Oana Mizil pentru Click!.

Recent, politicianul a fost surprins în compania unei alte femei, la un restaurant din București. Oana Mizil știe cine este femeia cu care Marian Vanghelie s-a întâlnit în oraș.

„Despre acele imagini care au apărut cu Marian pot să spun că o cunosc pe acea doamnă. Au avut doar o întâlnire de lucru, nu este problemă.'

marian-vanghelie-si-oana-mizil-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Sentimentul de iubire încă există’

Cei doi au mai avut un episod neplăcut în urmă cu un an, când aceasta își acuza iubitul de agresivitate. Ulterior s-au împăcat și anunțau că se pregătesc de nuntă. Oana Mizil consideră această despărțire mai mult o pauză în care să reușească să înțeleagă ce se întâmplă între ei.

Suntem într-o perioadă… Nouă ne place să spunem de pauză, să ne regăsim. Sentimentul de iubire încă există. Mă doare foarte mult să văd prin ce trece. E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate, îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările, el oricum este un personaj vulcanic, bun. Râdea foarte mult, acum nu mai râde. Eu încă am speranța că vine o minune peste noi și că va fi acasă cu noi, nu acolo unde vor să îl bage unii și să formăm din nou o familie', a mărturisit Oana Mizil la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete