Oana Mizil a izbucnit în plâns la TV. S-a despărțit de Marian Vanghelie: „I-am înțeles durerea. E un personaj vulcanic”

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit, însă ea speră la o împăcare. În cadrul unui interviu pentru emisiunea „Teo Show', Oana Mizil și-a deschis sufletul și a izbucnit în lacrimi.

Nu a mai ținut cont de camerele de filmat, iar Oana Mizil a început să plângă în interviul pe care l-a acordat pentru emisiunea „Teo Show'. Despărțirea de Marian Vanghelie a afectat-o și speră la o împăcare. Cei doi au mai avut un episod neplăcut în urmă cu un an, când aceasta își acuza iubitul de agresivitate. Ulterior s-au împăcat și anunțau că se pregătesc de nuntă. Oana Mizil consideră această despărțire mai mult o pauză în care să reușească să înțeleagă ce se întâmplă între ei.

Suntem într-o perioadă… Nouă ne place să spunem de pauză, să ne regăsim. Sentimentul de iubire încă există. Mă doare foarte mult să văd prin ce trece. E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate, îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările, el oricum este un personaj vulcanic, bun. Râdea foarte mult, acum nu mai râde. Eu încă am speranța că vine o minune peste noi și că va fi acasă cu noi, nu acolo unde vor să îl bage unii și să formăm din nou o familie', a mărturisit Oana Mizil la Kanal D.

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțitSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Dacă Marian va păți ceva, îi voi fi alături, e tatăl fetiței mele. Este omul la care am ținut enorm și la care țin. Dacă va păți ceva, voi merge acolo, așa cum am făcut și în 2015, îmi dau și lacrimile', a mai adăugat Oana Mizil, cu lacrimi în ochi.

În anul 2015, Marian Vanghelie a fost condamnat la închisoare într-un dosar pentru luare de mită și abuz în serviciu. Politicianul a stat în spatele gratiilor timp de 4 luni, iar partenera sa i-a fost alături necondiționat în perioada respectivă.

L-au ținut 4 luni de zile. Groaznic. Pentru mine a fost groaznic. Culmea, a stat chiar în celula în care a fost închis bunicul meu. Au intrat peste noi, pe lângă 2015, încă de trei ori, cu spart de ușă, cu copil mic în casă. În 2015 eram gravidă, bine că nu am pierdut sarcina', a declarat Oana Mizil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete