Oana Ioniță i-a spus fiicei sale că Florin nu este tatăl ei biologic. Isabel a aflat totul la 13 ani

Oana Ioniță i-a spus recent fiicei sale că Florin Budnaru nu este tatăl ei biologic. Isabel, care are acum 13 ani, a fost crescută de fostul soț al coregrafei.

Într-un moment emoționant la emisiunea „După faptă și răsplată', Oana Ioniță, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, a dezvăluit că fiica sa, Isabel, a aflat abia în acest an cine este tatăl ei biologic. Oana a făcut această mărturisire neașteptată într-o discuție cu Cristina Șișcanu.

Oana Ioniță a povestit că ea și Florin Budnaru, tenorul cu care a fost căsătorită timp de 10 ani, au divorțat în 2022. Cuplul are un băiat în vârstă de 9 ani, dar Isabel este fiica pe care Oana a avut-o dintr-o relație anterioară cu un bărbat de origine spaniolă numit David. Fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a dezvăluit că ea și Florin s-au căsătorit când Isabel avea doar 3 ani și că au încercat să țină secret faptul că Florin nu este tatăl biologic al fetiței. Cu toate acestea, anul acesta au decis să-i spună adevărul.

„Ea a aflat anul ăsta, noi am încercat să ținem departe de ea asta. La 1 ianuarie i-am spus, ca să nu vină toate lucrurile năvală peste ea, ea era mică, 3 ani avea când l-am cunoscut pe Florin.

Când ne-a văzut, Florin a zis că și-ar dori să fim o familie. Când a apărut Maxim lucrurile s-au schimbat, el a simțit să fie mai aproape de el, e un lucru natural, oricât de mult ai vrea să fi lângă, parcă ești puțin mai aproape de celălalt.

Eu i-am zis că are suportul meu, suportul lui buni și suntem lângă ea tot timpul', i-a mărturisit Oana Cristinei Șișcanu, potrivit unica.ro.

Deși situația a fost una dificilă, Oana a subliniat că Isabel a înțeles și a acceptat situația. Fata a înțeles că Florin a fost mereu acolo pentru ea și că a încercat să-i fie ca un tată. Oana a adăugat că întotdeauna a fost alături de fiica ei și că au suportul familiei în această situație. Oana Ioniță nu a păstrat legătura cu tatăl biologic al Isabelei și a explicat că au rămas separați după despărțirea lor.

„Eu am încercat să îi fac o prezentare astfel încât să știe că Florin a încercat să îi fie ca un tată și să ne susțină și să fim împreună o familie. A înțeles, nu avea de ce să se supere, este o situație de viață. Noi am rămas separați (n.r. – ea și tatăl biologic al Isabelei). Eu am plecat și el a rămas acolo.'

Băiatul coregrafei a rămas în grija tatălui, deși ea și-ar fi dorit ca Maxim să locuiască cu ea. „Am avut o mică problemă legată de Maxim. Florin își dorește foarte mult să stea cu el, îl iubește foarte mult, și eu îl iubesc. Custodia e comună. Toată viața, părinții încearcă să-și împartă responsabilitățile și să asigure un trai decent, o educație, toate cele. Eu am vrut să stea cu mine. Dar mi-a explicat și avocata că, oricum, custodia este comună, indiferent de domiciliu, la mine sau la el. El oricum o să vină la mine. Are toți prietenii unde locuiesc. Plus că o are pe sora lui, iubirea lui, cu care se joacă. Doar domiciliul în acte este la Florin', a explicat Oana Ioniță.

Oana Ioniță și copiiiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete