Oamenii născuți în numărul 3 au calități de valoare pe care puțini le dețin

Cei care s-au născut sub influența numărului 3, se pot bucura de multe calități conform specialiștilor în numerologie. Acest număr este caracterizat ca fiind unul perfect, pentru că are un început, un mijloc şi un sfârşit, este simbolul Trinităţii.

Persoanele care s-au născut sub influența acestui număr sunt pline de jovialitate, sunt ingenioase, dârze, veşnic optimiste şi încrezătoare. De asemenea, ele sunt pline de farmec, tandre, sociabile și nu au complexe de inferioritate. În plus, acești oameni au o vitalitate contagioasă şi uneori sunt vorbăreți până la exasperare, potrivit numerologie-fidelia.ro.

Numărul 3 le conferă acestor oameni o imensă sete de cunoaştere, ei sunt harnici şi întreprinzători. Cu toate acestea, aceste persoane sunt cele care promit mai mult decât pot face. Ca și defecte, aceste persoane pot fi superficialea, uneori prefăcute și ostentative.

Este important de menționat și faptul că cei născuţi sub influenţa numărului destinului 3, posedă un deosebit talent, creativitate şi expresie de sine, conform astromax.eva.ro. Mulţi scriitori, poeţi, actori şi muzicieni s-au născut sub acest semn. Aceste persoane au haz și posedă un un talent oratoric deosebit, de asemenea au un talent pentru artele de expresie. Astfel, aceste persoane au predestinată o viață de artist încă din copilărie.

Cum se calculează cifra destinului

Pentru a obține numărul vibrației personale trebuie să aduni cifra zilei, a lunii şi a anului de naştere. (Exemplu: v-aţi născut pe 3 iunie (luna 6) în anul 1981. Adunaţi: 3+6+1+9+8+1= 28; 2+8= 10; 1+0=1; Aşadar numărul vostru vibraţional este 1.)

Foto: shutterstock. com

Citește și:

Ce semnificație are numărul 2 în numerologie. Vei descoperi secrete interesante despre viața ta

Descoperă ce înseamnă că anul 2017 va avea vibraţia 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro