Ce semnificație are numărul 2 în numerologie. Vei descoperi secrete interesante despre viața ta

Numerologie poate dezvălui o mulțime de secrete interesante. Dacă este analizată în detaliu cifra destinului unei persoane, pot descoperi informații inedite despre caracterul unei persoane, dar și despre viața acesteia.

Ce semnificație are numărul 2?

Acest număr este considerat o origine a răului, din cauza faptului că încetează unitatea şi începe dualitatea, antagonismul. Pe de altă parte, el reprezintă desăvârşirea unităţii văzută că întreg, atragerea contrariilor, conform numerologie-fidelia.ro. Deja aici se manifestă dorinţa de colaborare, armonia, tactul, diplomaţia. Este plin de amabilitate, de calm.

Numărul 2 este cel al  femeii, al mamei și poate simboliza o mare atracţie spre viaţă de familie şi artele plastice, apreciază fineţea. S-ar mai putea adaugă câte ceva din toate semnele mutabile. De asemenea, vibraţiile interioare ale numărului dau un caracter ezitant, timid, nehotărât, influenţabil, îndoctrinat, tipicar şi cu tendinţa sigură de a se îndoi de capacităţile proprii, credulitate.

Este important de menționat și faptul că cifra 2 este guvernata de Luna care confera nativilor sai un caracter moale, uneori putin pasiv, conform horoscopurania.ro. Astfel, oamenii care s-au născut sub semnul numărului 2 sunt firi pasnice, linistite si echilibrate. În plus, sunt foarte amabile, diplomatice și corecte și pot rezolva aproape orice tip de conflict. În acelasi timp, actionează în astfel de situații în calitate de arbitri. În general, aceste persoane reușesc să evite crearea unor tensiuni majore.

Cum se calculează cifra destinului

Pentru a obține numărul vibrației personale trebuie să aduni cifra zilei, a lunii şi a anului de naştere. (Exemplu: v-aţi născut pe 3 iunie (luna 6) în anul 1981. Adunaţi: 3+6+1+9+8+1= 28; 2+8= 10; 1+0=1; Aşadar numărul vostru vibraţional este 1.)

Foto: shutterstock. com

Citește și:

Descoperă ce înseamnă că anul 2017 va avea vibraţia 1

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro