O româncă însărcinată s-a înjunghiat singură, pentru a pierde sarcina, apoi a acuzat un bărbat că a atacat-o

O româncă însărcinată s-a înjunghiat singură, pentru a pierde sarcina. Apoi femeia a declarat polițiștilor că un bărbat necunoscut a intrat peste ea în casă.

O tânără din România a făcut un gest incalificabil: și-a pus în pericol viața, și pe-a e,i dar și a copilului nenăscut. Femeia care locuiește în provincia Macerata, după ce și-a înjughiat singură abdomenul, a acuzat un bărbat de această crimă. Investigațiile ulterioare arată că ea a inventat totul și s-a rănit pentru a pierde sarcina, ajunsă deja la 7 luni.

Imaginația morbidă a femeii i-a surprins pe italieni: aceasta a declarat în detaliu cum a fost atacată acasă de un străin, care ar fi făcut-o să piardă copilul pe care îl purta în pântece. Investigatiile ulterioare au scos la iveală un fapt șocant: femeia a inventat totul. Ea a fost cea care s-a rănit grav la burtă.

Pentru inducerea în eroare și declarații false, românca a fost acuzată de simulare de infracțiune și de încălcarea legii privind întreruperea voluntară a sarcinii. Astăzi ea este dată dispărută iar acuzațiile au fost prescrise pentru că incidentul a avut loc acum mai bine de 10 ani pe când femeia era dansatoare într-un club de noapte.

Ceea ce se știe sigur este că românca, pe atunci în vârstă de 26 de ani, s-a înjunghiat singură în abdomen, iar bebelușul de aproape șapte luni a murit din cauza rănilor.

În urma investigațiilor de la acea vreme apartamentul femeii a fost pus sub sechestru, iar presupusul agresor s-a dovedit a fi inexistent. Se pare că femeia și-a introdus în burtă o foarfecă și imediat după primele declarații date poliției și după pierderea sarcinii, aceasta a dispărut. Un proces pentru săvârșirea faptelor comise nu a avut loc niciodată, iar după cei zeci ani scurși de la tragicul eveniment, faptele s-au prescris.

Foto: 123rf

Citeste și:

Povești de la cititoare: Iubitul meu mi-a promis că își va părăsi soția, dar acum își reînnoiesc jurămintele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate