„O noapte furtunoasă” la Compania de teatru Concordia are a doua reprezentație pe 23 ianuarie

Ultima premieră a Companiei de teatru Concordia este un mare succes de public și o bucurie de spectacol: ,, O noapte furtunoasă, de I.L.Caragiale, în regia lui Alexandru Nagy.

O bucurie pentru toți cei implicați în proiect, pentru că este jucat mereu cu sala plină iar cererea este, în continuare, mare, așa că reprezentanții companiei de teatru Concordia anunță adăugarea celei de-a doua reprezentații, în ziua de 23 ianuarie 2023, de la ora 17.00, la cererea grupurilor de liceeni care au liber de la școală în ziua aceea.  Reprezentația de la 19.30 este soldout așa că s-a venit în întâmpinarea tinerilor cu reprezentația de la ora 17.00. Spectacolul se joacă la Teatrul Național București, la sala Studio, unde  sunt găzduite spectacolele Companiei Concordia.

Spectacolul dezleagă misterele “Nopții Furtunoase” într-un mod original, cu acțiuni noi și interpretări remarcabile.  Pariul regizorului cu sine însuși a fost câștigat, așa cum s-a văzut la aplauzele și bucuria efervescentă de la avanpremieră și premieră.   

Spectacolul este dedicat în aceeași măsură copiilor de colegiu și liceu care vor avea bucuria de a se întâlni cu  actori tineri, Radu Ștefan Bănică, Monica Odagiu, Cosmin Vijeu, Adrian Nartea, dar este dedicat deopotrivă și părinților și bunicilor care îi vor redescoperi în noi ipostaze pe actorii generației lor Monica Davidescu, Aurelian Temișan, Ovidiu Cuncea.  Toți adolescenții cu vârste între 13 și 93 de ani  se vor bucura deopotrivă la acest spectacol.

Compania de teatru Concordia anunță, de asemenea, noi reprezentații a spectacolelor sale “Divorțul anului“, în data de 28 ianuarie la sala Dalles, ora 19,30.  ,,Eu te cred, dar…tu mă minți,,, în data de 13 februarie, la ora 19 30, la Teatrul Național București, sala Studio.

Urmează, de asemenea, și un nou concert marca Aurelian Temișan, “…de dragoste”, pe 27 februarie, la ora 19.30, la Teatrul Național București. in luna îndrăgostiților, iar Aurelian Temișan va fi acompaniat de Orchestra Simfonică București și Cardinal Show Orchestra sub bagheta lui Andrei Tudor. Cei care au fost prezenți la concertul din 21 noiembrie 2022 stiu că și acesta  va fi un concert care va rămâne întipărit în memorie mult timp de aici înainte.

Biletele pentru spectacole și concert se găsesc pe Bilet.ro, Mystage.ro și la casa de bilete a Teatrului Național Bucuresti

Și încă o veste bună și pentru iubitorii de teatru din țară: “O Noapte Furtunoasă”  pleacă în turneu.

29 ianuarie, la Constanța, 30 ianuarie, la Ploiești

6 februarie la Pitești și 28 februarie la Galați.

Biletele se găsesc pe Ticketstore.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial