O mai țineți minte pe Tiffani Thiessen, din „Salvați de clopoțel”? Iată cum arată și cu ce se ocupă acum: „Îmi plac ridurile mele”

Tiffani Thiessen va împlini 50 ani în ianuarie anul viitor și, spre deosebire de multe persoane de la Hollywood, susține că nu și-a făcut niciodată operație și nici nu are de gând să o facă.

„Îmi plac ridurile mele de expresie. Și le numesc linii de râs și linii de fericire pentru că asta sunt, știți? Și am și plâns foarte mult, de asemenea. Așa că probabil că au fost create și pentru asta. Dar asta e viața”, a declarat ea în exclusivitate pentru Page Six Style într-un interviu recent.

Fosta actriță din „Salvați de clopoțel” și „Beverly Hills, 90210' a mai precizat că copiii ei, fiica Harper, în vârstă de 13 ani, și fiul Holt, în vârstă de 8 ani, sunt un motiv important pentru care nu și-a făcut tratamente de înfrumusețare sau botox.

„Vreau să dau un exemplu. Am o fiică adolescentă, nu vreau ca ea să vadă că sunt speriată de faptul că împlinesc 50 de ani și că trebuie să-mi schimb fața sau ceva de genul acesta”, a explicat ea.

Asta nu înseamnă că Tiffani Thiessen nu a simțit nicio presiune pentru a intra sub bisturiu.

„Bineînțeles că am simțit. Și încă o mai simt uneori. Vreau să spun că mă uit la mine în Zoom și sunt ca și cum aș zice: „Oh, Doamne!”. Dar asta face parte din ea, nu? Cum ar fi că sunt zile în care te simți mai bine decât altele și sunt zile în care nu-mi pasă atât de mult”, a mai spus ea.

NBC 2013 Fall Season Launch PartySeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Fosta actriță își promovează în prezent cea de-a doua carte de bucate, „Here We Go Again: Recipes and Inspiration to Level Up Your Leftovers”, care este plină de idei și rețete pentru a refolosi alimentele rămase.

Tiffani Thiessen spune că a crescut folosind resturile pentru că “părinții mei aveau un buget limitat, iar mama a fost cea care mi-a arătat cum să întind mâncarea pe parcursul săptămânii”.

Ea spune că există două motive pentru care fanii vor iubi conceptul noii sale cărți. „Unul este bugetul”, a enumerat ea, “care ar putea fi util pentru toată lumea în această zi și două pentru a se concentra cu adevărat asupra importanței risipei de alimente, ceea ce încerc mereu să îmi învăț copiii și impactul pe care îl avem cu adevărat ca oameni”.

Vedeta a remarcat, de asemenea, că, în mod șocant, „cam 40% din alimente sunt irosite de la fermă la masă, ceea ce este absurd. Ea a subliniat că aceste cărți ale ei de bucate sunt pentru începători.

„Simt că este o carte în care nu trebuie să fii foarte bun în bucătărie, ci doar să știi să te descurci în bucătărie pentru a putea face oricare dintre aceste rețete. Dar toate sunt ingrediente pe care probabil că le aveți deja în cămară și în frigider. Nu veți găsi ingrediente pe care nu le puteți pronunța sau pe care nu le puteți găsi. Asta a fost ceva foarte important și pentru mine.”

Tiffani Amber Thiessen a devenit celebră datorită rolului “Kelly Kapowski” din îndrăgitul serial pentru adolescenţi “Salvaţi de clopoţel”, după care şi-a cucerit fanii jucând în serialul “Beverly Hills”. În perioada 1994-2000, Tiffani Thiessen a apărut în serialul “Beverly Hills”, după plecarea Brendei şi a interpretat rolul lui Valerie.

Foto: Profimedia

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete