O îndrăgită prezentatoare de la Pro TV s-a căsătorit în secret

Diana Enache s-a căsătorit

O îndrăgită prezentatoare de la Pro TV s-a căsătorit în secret la începutul lunii decembrie. Vedeta are o relație de 10 ani cu cel care i-a devenit acum soț.

Diana Enache s-a căsătorit

Diana Enache, știrista de la Pro TV, și actorul-regizor Adrian Horobeț au împreună un băiețel, Tomas, născut în ianuarie 2014.

Într-un interviu recent pentru okmagazine.ro, Diana declara că ei sunt nişte oameni foarte liberi şi în această direcție încearcă să-și educe și copilul: “Suntem niște oameni foarte liberi, neconstrânşi, în general, şi încercăm să-l educăm şi pe Tomas în sensul ăsta, să ştie ce înseamnă, totuşi, norme sociale şi rigori. Dar să fie liber la cap şi să găsească soluţii întotdeauna, să nu rămână împotmolit, să-şi pună singur limitele de care are nevoie când va creşte, să iubească oamenii…“, declara știrista pentru sursa citată.

La aproape 5 ani, micuțul Tomas are acces la tehnologia modernă

Diana Enache și soțul său nu se tem să-și lasă băiețelul de doar 5 ani să petreacă timp în fața calculatorului sau tabletei. Consideră că are nevoie de aceste lucruri pentru că doar așa se poate ancora în realitate: “E o generaţie care are nevoie de asta şi trebuie să fie în pas cu tot ceea ce se întâmplă. Nu i-am spus: „Îţi dăm tableta doar 20 de minute pe zi, pentru că el ar fi cerut şi mai mult şi am fi ajuns la scandal. Stă vreo jumătate de oră, după care o lasă singur şi merge la masa la desen sau îşi pune muzică. Singur se limitează“, povestește Diana.

Diana Enache a lucrat la Realitatea TV începând cu anul 2006. A fost reporter la matinal, unde avea și rubrica “Rezervat pentru diseară”. A prezentat “Sibiu, Capitală Culturală Europeană” și apoi programul “Realitatea All Inclusive”. Până în septembrie 2012, a ținut tronsonul “Life-Time”, între orele 14.00 și 16.00. Începând cu anul 2012, face parte din echipa Pro TV, unde prezintă știrile la diverse ore.

Cine este socrul Dianei Enache

Potrivit viva.ro, nu doar soțul Dianei provine din lumea artistică, ci și socrul ei, Marcel Horobeț. Acesta este actor la Teatrul de revistă “Constantin Tănase”. A regizat spectacolul pentru copii Nuntă la palat’, unde a jucat rolul Împăratului’. Socrul Dianei Enache a avut câteva roluri episodice și în filme, cele mai cunoscute pelicule în care a apărut fiind Restul e tăcere (2008) și Despre oameni și melci’ (2012).

Citeste si

Geanina Ilieș își dorește un al doilea copil. Prezentatoarea TV a devenit mamă pentru prima oară la doar 21 de ani

Ți-o mai amintești pe Andreea Liptak, prezentatoarea știrilor Pro TV? Ce mari au crescut și ce frumoase sunt fiicele fostei știriste!

Sursa foto: captura YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete