S-au căsătorit după 40 de ani de relație liberă

Un oraș mexican a găzduit recent o nuntă foarte așteptată. Beba și Pancho au trăit împreună timp de 40 de ani și au decis recent să își oficializeze uniunea. Prietenii și familia s-au alăturat cuplului octogenar, iar întregul oraș a sărbătorit evenimentul în stil mare.

Genoveva Romero Encinas, în vârstă de 86 de ani, și Francisco Maldonado Valenzuela, în vârstă de 88 de ani, s-au căsătorit în ianuarie 2023 la parohia San Pedro de la Cueva. Sute de persoane s-au adunat pentru a sărbători alături de cuplu în ziua lor specială. Doña Beba a uimit într-o rochie albă cu o trenă lungă de 2 metri și un voal care îi acoperea fața, în timp ce Don Francisco a îmbrăcat un costum negru cu croială de cowboy și o pălărie.

345160066_271236225335378_422296143830095258_nSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Piața Municipală a orașului a fost locația perfectă pentru petrecere, primind sute de oameni. Ceremonia de nuntă și dragostea pentru cuplu au făcut ca agențiile de turism să ofere pachete pentru a participa la sărbătoare, care includeau transport dus-întors și mâncare. În piață au fost amenajate tarabe care vindeau churros, mâncare prăjită, băuturi proaspete, carne prăjită, hot dog și alte produse.

Cuplul a sosit la petrecere după ce s-a odihnit puțin, iar mulți nu s-au putut abține să nu se fotografieze cu ei la ceea ce a fost supranumită „nunta secolului”. Povestea celor doi este o dovadă că dragostea poate dura pentru totdeauna și relația se poate oficializa oricând.

Foto: Facebook

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate