O femeie a mers la ceremonia de absolvire fiind în travaliu

Kelsey Hudie este o adevărată eroină. Însărcinată în 38 de săptămâni și aflată deja în travaliu, a mers totuși la absolvirea facultății pentru a-și primi diploma, iar povestea voinței sale a devenit virală.

Mama pentru prima dată, Kelsey Hudie, a surprins pe toată lumea când și-a acceptat diploma în timp ce se afla în travaliu. Era hotărâtă să nu lase ca nașterea primului ei copil să amâne acest vis.

„Nimic nu mă va opri, chiar dacă voi naște copilul și va trebui să îl țin în brațe”, a declarat ea, scrie Bright Side.

Și a reușit să o facă. Pentru a se asigura că totul a decurs fără probleme, iar viitoarea mămică și bebelușul au fost bine la final, președintele școlii, Russell Kavalhuna, a fost de acord ca Kelsey să intre mai devreme pe scenă. “O vom chema pe scenă și îi vom da diploma”, a decis Kavalhuna, mai scrie sursa citată anterior.

„Când formăm oameni la Henry Ford College, aceștia prind curaj. Au perseverență, iar această elevă mi-a spus mie și nouă: ‘Voi trece pe scenă în ciuda faptului că sunt însărcinată în 38 de săptămâni. Sunt dilatată și abia aștept, Russ, așa că trebuie să termin repede”, a adăugat Russell Kavalhuna.

3 zile mai târziu, bebelușul Nylah s-a născut sănătos. Iar Kelsey are un mesaj pentru toți cei care au fost impresionați de curajul ei: “Nu renunțați, acesta este cel mai important lucru. Nu renunțați. Dacă aveți un obiectiv, atingeți-l”.

Foto: Captura Youtube

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate