O femeie a fost umilită în avion din cauza greutății sale. Iată ce a cerut companiilor aeriene

Indiferent de mărime, fiecare dintre noi a avut experiența de a fi înghesuit într-un avion. Cei care au probleme cu greutatea trec printr-un coșmar absolut de fiecare dată când sunt nevoiți să meargă cu avionul.

De aceea, un influencer care se confruntă cu un număr de kilograme în plus face lumină asupra condițiilor inumane de zbor cu care oamenii ca ea trebuie să se lupte în fiecare zi, iar soluția este foarte simplă în mintea ei.

Jae’lynn Chaney a inițiat o petiție prin care îndeamnă companiile aeriene să protejeze călătorii de talie mare, ca și ea, de discriminare atunci când călătoresc cu avionul.

„FAA trebuie să ceară tuturor companiilor aeriene să implementeze o politică clară privind clienții de mărime care să acorde prioritate confortului și bunăstării tuturor pasagerilor. Această politică ar trebui să includă orientări clare privind acomodarea pasagerilor de talie mai mare, cum ar fi oferirea de scaune mai mari, prelungitoare de centuri de siguranță și aranjamente alternative ale scaunelor”, a scris ea pe site-ul unde a lansat petiția, potrivit Bright Side.

jaelynn-chaneySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Jae’lynn a continuat apoi să explice cât de umilitor poate fi să fii de talie mare într-un avion: „Faptul de a fi forțat să ocupe un singur loc poate duce la durere și vulnerabilitate la un tratament nepotrivit din partea pasagerilor, inclusiv comentarii pline de ură, priviri dezaprobatoare și chiar refuzul de a sta lângă ei”.

Cea mai mare cerere a sa, luată din cea mai gravă problemă a persoanelor de dimensiuni mari care călătoresc cu avionul, este aceea de a oferi locuri gratuite pentru persoanele de talie mare: “Toți pasagerii de talie mare ar trebui să beneficieze de un loc suplimentar gratuit, sau chiar de 2 sau 3 locuri, în funcție de mărimea lor, pentru a le satisface nevoile și a le asigura confortul în timpul zborului.”

Printre cerințele suplimentare prezentate de Jae’lynn se numără: rambursarea costului biletelor pentru locurile suplimentare, asistență în timpul îmbarcării prin punerea la dispoziție de scaune cu rotile, băi mai mari și centuri de siguranță, precum și o pregătire specială a personalului pentru a oferi o îngrijire adecvată la bord persoanelor care suferă de obezitate.

De asemenea, Chaney a inițiat un subiect pe Twitter în care își apără dreptul ei și al altor persoane de a fi tratate corect în avion: „Persoanele ca mine care călătoresc cu avionul nu cer un tratament special, ci pur și simplu solicităm un tratament egal. Merităm să călătorim fără să ne temem de discriminare, umilință sau să fim forțați să plătim pentru un loc în plus”.

Și, în timp ce încă speră să inspire schimbarea, Jae’lynn împărtășește pe Instagramul ei sfaturi importante de zbor pentru călătorii plus-size. Mulți oameni îi susțin inițiativa și se simt în sfârșit văzuți datorită eforturilor ei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate