O femeie a fost numită „mamă rea” din cauza numărului de tatuaje pe care le are. Răspunsul ei s-a viralizat

„Mi s-a spus că fiicei mele i-ar fi rușine de mine când va fi mai mare.” O mamă, care deține și titlul de cea mai tatuată femeie din Marea Britanie, a vorbit despre experiența ei și a explicat de ce crede că faptul că are tatuaje nu îi afectează capacitatea de a fi un părinte bun.

Becky, o mamă care poartă cu mândrie numeroase tatuaje, s-a confruntat cu critici și judecăți din partea altora în ceea ce privește abilitățile sale de părinte, doar pe baza aspectului său. A fost etichetată drept “mamă rea” și i s-a spus că fiicei sale i-ar fi rușine de ea când va crește. Cu toate acestea, Becky crede cu tărie că tatuajele sale nu ar trebui să o definească ca părinte.

“Nu văd de ce faptul că am tatuaje mă face să fiu un părinte mai puțin bun decât cineva care nu are tatuaje”, spune Becky, potrivit Bright Side. Într-un videoclip, ea își îmbracă cu dragoste fiica și reflectă asupra stilului ei de părinte. Ea preferă să fie casual, evitând să se chinuie cu ținutele extravagante pentru copilul ei.

Faptul că a devenit mamă a dus la transformări profunde în viața ei, înlocuind întâlnirile sociale nocturne cu hrănirea copilului și schimbarea scutecelor. Weekendurile au suferit o schimbare, fiind acum centrate pe întâlniri plăcute de joacă și pe întâlniri cu alte mame.

Becky, care a început să își facă tatuaje la vârsta de 15 ani, vorbește cu pasiune despre evoluția ei. Ea recunoaște că a pierdut șirul numărului total de tatuaje pe care le are, dar menționează o piesă substanțială neterminată. În ciuda negativității pe care o întâlnește online și în public, ea rămâne fermă în convingerea ei că tatuajele sale nu ar trebui să îi afecteze rolul de mamă.

beckySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În ciuda criticilor și a presiunilor societății, Becky nu a terminat cu tatuajele. Ea menționează dorința ei de a-și despica limba, lucru la care se gândește de ani de zile. Cu toate acestea, ceea ce iese cel mai mult în evidență la Becky este dedicarea ei față de statutul de mamă. Este o mamă excepțională, atentă și grijulie, și se mândrește cu creșterea fiicei sale, în ciuda privirilor și judecăților cu care se confruntă.

Ca răspuns la cei care îi pun la îndoială abilitățile de părinte pe baza înfățișării sale, Becky are un mesaj simplu: “Fă-ți griji pentru tine, pentru că eu mă descurc bine. Rory este uimitoare și amândouă ne descurcăm foarte, foarte bine. Nu cred că există niciun fel de probleme în ceea ce privește abilitățile mele de părinte”.

Foto: Instagram, Youtube

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate