O femeie a fost mamă surogat pentru fiul ei și soția lui: „Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi însărcinată la 56 de ani”

O femeie, în vârstă de 56 de ani, a fost mamă surogat pentru fiul ei și soția lui. Totul a început când a descoperit că nora ei nu poate să facă copii.

Nancy Hauck, în vârstă de 56 de ani, știa cât de mult își dorește fiul ei să aibă un copil, astfel că a suferit cumplit când a aflat că nora ei nu poate rămâne însărcinată. Ea s-a oferit să fie mamă surogat, astfel că a mers la medic să facă toate investigațiile. Toți membrii familiei au fost surprinși când au aflat că aceasta poate aduce pe lume un copil la vârsta ei.

„Spre surprinderea mea, medicii mi-au spus că sunt sănătoasă și că aș putea să o fac și iată-mă aici.

Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi însărcinată la 56 de ani sau că acest lucru va fi posibil, dar este cel mai frumos lucru. Au avut multe lupte cu infertilitatea, dar au avut șapte embrioni pentru a încerca cu FIV și au decis că vor să îi folosească pe toți', a spus proaspăta mămică.

Cei doi mai au patru copii, însă își mai doreau. Ei au urmat un tratament de fertilizare timp de 6 ani, din care a rezultat gemenele Vera și Ayva, acum în vârstă de trei ani.

Apoi au mai avut un alt set de gemeni, Diseal și Luka, acum în vârstă de 11 luni, dar nașterea a fost traumatizantă și Cambria a avut nevoie de o histerectomie, ceea ce a făcut-o să nu mai poată da naștere altor copii, relatează CANCAN.

„Sarcina a fost foarte asemănătoare cu cea în care l-am purtat pe fiul meu, dar am avut ceva mai multe grețuri. Mă simt foarte puternică purtând fiica fiului meu. A fost un pic înfricoșător, deoarece trecuseră 26 de ani de când nu mai avusesem un copil. 

Totul a fost un mare salt de credință. Este remarcabil și un lucru frumos de făcut. Cred că este un lucru destul de rar întâlnit', a mai spus mama surogat, potrivit Dailymail.

Jeff, fiul lui Nancy, un informatician renumit, a declarat că: „M-am simțit recunoscător că am avut o mamă atât de altruistă și iubitoare [care] a fost dispusă să facă un astfel de sacrificiu pentru familia mea. Să fiu tată a fost întotdeauna visul meu, îmi ador fiecare dintre copiii mei și îmi iau foarte în serios rolul și responsabilitatea de tată al lor'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete