O celebră actriță îi critică dur pe milionarii care au donat pentru reconstrucția Catedralei Notre Dame: “Îi interesează doar să le apară numele în ziare”

O celebră actriță îi critică dur pe pe milionarii care au donat pentru reconstrucția Catedralei Notre Dame

O celebră actriță îi critică dur pe pe milionarii care au donat pentru reconstrucția Catedralei Notre Dame

În urmă cu o săptămână, un scurtcircuit la reţeaua electrică a provocat incendiul care a devastat Catedrala Notre-Dame. O celebră actriță îi critică dur pe pe milionarii care au donat pentru reconstrucția Catedralei Notre Dame: Îi interesează doar să le apară numele în ziare”.

În doar câteva minute au ars peste 850 de ani de istorie. Imaginile cu celebra clădire arzând au făcut înconjurul lumii.

Dar, “Doamna noastră în alb”, aşa cum o numeau francezii, a reușit să unească întreaga lume. În doar câteva ore de la nefericitul eveniment s-a făcut o campanie națională de strângere de fonduri pentru repararea în întregime a catedralei.

Frumoasa poveste din Paris i-a determinat pe oameni să-și unească forțele pentru reconstrucția Catedralei Notre Dame. A curs un val de donații considerabile venite din partea multor milionari ai lumii.

O celebră actriță îi critică dur pe pe milionarii care au donat pentru reconstrucția Catedralei Notre Dame: Îi interesează doar să le apară numele în ziare”

În timp ce unii oameni au aplaudat faptul că unii dintre bogații lumii au donat milioane de dolari pentru reconstrucția Catedralei Notre Dame, actrița Pamela Anderson i-a criticat dur pe Twitter.

“Primul miliard de euro pentru a reconstrui Notre Dame a fost deja adunat. A fost ușor. Mulțumesc miliardari. Credeam că Biserica Catolică are destui bani”, a scris Pamela Anderson într-un tweet.

“Aceasta este dovada că 1% dintre cei mai bogați oameni din lume sunt de neatins și nu ar putea să le pese mai puțin de alții. Îi interesează doar să le apară numele în ziare – sunt sigură că vor fi felicitați și donațiile lor nu vor impozitate și vor beneficia din nou de ele – în timp ce sunt priviți ca eroi”, a continuat actrița.

https://twitter.com/pamfoundation/status/1119122173682016256?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1119122173682016256&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.libertatea.ro%2Fstiri%2Fpamela-anderson-ii-critica-pe-bogatii-lumii-care-au-donat-un-miliard-de-dolari-pentru-notre-dame-2611287

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete