O bunică de 65 de ani a devenit culturistă: „Toată viața mea am fost soția, mama și bunica cuiva”

O bunicuță care a ajuns să cântărească aproape 85 de kilograme a dezvăluit cum a scăpat de grăsime și a devenit culturistă la vârsta de 65 de ani.

Susan Guidi, din Tampa, Florida, și-a propus să slăbească în decembrie 2020, renunțând la vin și la mâncarea ei thailandeză preferată.

Bunica are acum doar 58 de kilograme, face exerciții de cinci ori pe săptămână și a câștigat un concurs de culturism în octombrie. Susan Guidi poate îmbrăca cu încredere un bikini datorită noului său fizic și dorește să fie un exemplu pentru femeile de peste 50 de ani.

„Societatea se așteaptă ca femeile de peste 50 de ani să se așeze la casa lor și să fie bunici. Toată viața mea am fost soția, mama și bunica cuiva, așa că am vrut să fac ceva pentru mine. Am ținut toate dietele posibile, la fel ca majoritatea femeilor de vârsta mea, dar nu eram deloc mulțumită de corpul meu.

Am vrut ca exteriorul să corespundă cu ceea ce simțeam în interior. Eram o femeie tipică la menopauză. Aveam grăsime în jurul stomacului, beam prea mult vin, mâncam prea mult și dormeam prost. Într-o zi, parcurgeam rețelele de socializare în căutarea unor femei de peste 60 de ani care realizaseră ceva incredibil și am dat peste Joan MacDonald, care avea 74 de ani la acea vreme și arăta incredibil. M-am gândit că, dacă ea a putut să o facă la 70 de ani, atunci eu nu aveam nicio scuză la 60 de ani. Așa că, în decembrie 2020, m-am înscris la un program de transformare și nu m-am mai uitat înapoi.

Mi-am rezervat o ședință foto profesională pentru nouă luni după ce am început să îmi dau un obiectiv, iar după ce am realizat acest lucru am decis că vreau să particip la un concurs de culturism', a declarat ea, potrivit Daily Mail.

Susan a angajat antrenori care să o ajute să se pregătească pentru show-ul din octombrie 2020.

A avut nevoie de 20 de săptămâni de pregătire pentru a fi gata de scenă și ar fi lucrat până la trei ore și jumătate pe zi în perioada premergătoare spectacolului.

„În competiția de culturism, am câștigat divizia de peste 50 de ani și divizia de începători. Nu-mi venea să cred că reușisem. M-am simțit incredibil. Am condus grupul de femei pe scenă, care erau toate mai tinere decât mine. Era ca și cum aș fi fost făcută pentru acea scenă. Sunt în flăcări în acest moment și abia aștept să văd ce voi putea face când voi avea 80 de ani. Femeile nu au destule exemple de femei ca mine și nu simt că merită să se simtă așa, dar eu vreau să arăt că vârsta nu contează', a mai spus femeia.

„A fost o vreme când nici măcar nu aș fi vrut să spun nimănui vârsta mea, dar acum spun peste tot pentru că sunt foarte mândră. Poate că am ceva piele lăsată și riduri, dar am și sănătatea mea, iar dezvoltarea musculaturii este cel mai bun lucru pentru a îmbătrâni cu putere.

Îmi plăcea vinul bun și mâncarea thailandeză, dar pur și simplu nu mă ajutau. Acum fac cinci ședințe de antrenament cu greutăți pe săptămână și exerciții cardio de patru ori pe săptămână și abia aștept să concurez din nou anul acesta, la vârsta de 66 de ani.

Sunt mai sănătoasă decât am fost vreodată și pot să alerg și să mă joc cu cei cinci nepoți ai mei. Fac acest lucru și pentru ei, deoarece am vrut să le dau un exemplu și să las o moștenire'.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate