Cum a reușit modelul bionic, Marsha Elle, să distrugă stereotipurile societății?

Din cauza unei afecțiuni rare, Marsha Elle a rămas fără un picior la scurt timp după naștere. În prezent, aceasta este cântăreață și compozitoare și spune că transmite speranță prin muzică.

Într-o lume în care imaginea publică este totul, nesiguranța tinerei a făcut-o să creadă că lumea nu-i va accepta darul. În ciuda acestui fapt, ea a mers mai departe și și-a învins temerile, încurajându-i în același timp pe ceilalți să fie ei înșiși.

Pe vremea când era la școală, Marsha Elle se ascundea pe hol și întârzia la ore pentru a evita cuvintele dureroase și privirile critice ale colegilor ei. Copiii îi puneau întrebări de genul: „De ce mergi așa?”. Și nu doar cuvintele lor o făceau să se simtă nesigură, ci și faptul că știa că, în ciuda a tot ceea ce se întâmpla, făcea tot ce putea și nu era suficient.

Purta jachete lungi în zilele caniculare de vară pentru a-și ascunde proteza. Marsha a avut nevoie de ceva timp pentru a înțelege că a face tot ce poate era mai mult decât suficient. Astăzi, ea defilează cu mândrie pe podiumuri, face modeling pentru diferite mărci de îmbrăcăminte și își transformă luptele în muzică.

Când era tânără, Marsha Elle se străduia să găsească un model care să-i semene. Pentru a rezolva această problemă, a luat problema în propriile mâini și a devenit chiar modelul de care avea nevoie. Ea primește numeroase mesaje de susținere din partea celor care se identifică cu povestea ei, ceea ce o încurajează și mai mult să își înfrunte temerile și nesiguranța cu curaj și încredere.

Prima întâlnire a lui Marsha cu alți oameni aflați în aceeași situație i-a schimbat viața. Simțindu-se inspirată, ea a scris cântecul Unlimbted, atribuind muzicii meritul de a fi fost harul salvator care i-a menținut moralul ridicat și speranța. Acum, prin intermediul muzicii sale, Marsha Elle răspândește mesajul ei de speranță altora.

marsha-elle1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Marsha Elle este recunoscătoare pentru corpul ei în fiecare zi

Marsha se bucură de rezistența corpului ei, ceea ce îi permite să se implice într-o varietate de activități, cum ar fi cățăratul și drumețiile. Este mereu în căutare de noi experiențe datorită naturii sale spontane. Este genul de persoană care, pentru a-și învinge frica de înălțime, își rezervă o excursie la schi.

„Singura modalitate de a învinge o frică este să o înfrunți cu capul înainte”, a declarat ea, după cum scrie Bright Side.

Solista crede că dizabilitatea îi deschide multe posibilități. Ea se identifică cu mândrie ca fiind o persoană cu „abilități diverse”, un termen pe care l-a inventat ea însăși pentru a reflecta diferitele abilități pe care le posedă. În cuvintele ei, „pot face totul”.

Ea a devenit virală la ediția 2022 a Miami Swim Week

61,7 milioane de oameni au urmărit videoclipul cu Marsha Elle defilând pe podium, un demers urmat de mii de reacții pozitive, aplaudându-i puterea. Reprezentându-i pe cei care trec prin aceeași problemă car ea, însă nu sunt vocali sau care se tem să fie ei înșiși, modelul bionic îi inspiră pe toți să fie curajoși.

https://www.tiktok.com/@marshaellemusic/video/7183738336849366318?embed_source=121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_masking&refer=embed&referer_url=brightside.me%2Fwonder-people%2Fmarsha-elle-the-bionic-model-learned-to-love-her-body-and-heres-how-shes-breaking-societys-stereotypes-811409%2F&referer_video_id=7125870224187968810

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate