Nupo – mai mult decât o dietă! O dietă științifică

Organismul nostru folosește zahăr și carbohidrați pentru energie, obținute din alimentele pe care le consumăm și stochează excesul de zahăr sub formă de grăsime. Într-un organism care funcționează corect, acea grăsime poate fi arsă ca și combustibil. De-a lungul timpului, totuși, atunci când continuăm să consumăm în exces zahăr și carbohidrați, corpul devine foarte abil să ardă zahăr în loc de grăsimi. Aceasta se numește rezistență la insulină, care este un precursor al diabetului. Mai exact în loc să ardă grăsimi, corpul arde zahăr.

Celulele adipoase continuă să crească în dimensiune, iar corpul continuă să ne dea semnale, numite pofte, să mâncăm mai mult zahăr și carbohidrați pentru a obține energie pe termen scurt. Este aproape ca și cum corpul a uitat cum să ardă grăsimile pentru energie.

Într-o dietă foarte scăzută în calorii, sau VLCD*, organismul nu primește zahărul pe care îl folosea anterior pentru a crea energie. Este forțat să caute alte modalități de a genera energie și nu are de ales decât să ardă grăsimile pentru combustibil. Când grăsimea corporală este arsă, se formează acetone, numite cetone. O abundență de acumulare de cetone este un semn că corpul a intrat în starea metabolică de cetoză, o modalitate foarte sigură de a obține o pierdere rapidă în greutate.

Dacă vă confruntați cu kilogramele în plus, știti cât de greu este să slăbești. Supraponderea și obezitatea insemana și apariția lor probleme grave de sănătate, cum ar fi diabetul și hipertensiunea arterială. Din fericire soluția împotriva kilogramelor în plus există și în România și se numește dieta de slăbit NUPO. Cu este 40 de ani de experiență și peste 35 de studii științifice, dieta NUPO este una dintre cele mai studiate diete VLCD*. Este cea mai eficientă dietă în lupta cu kilogramele în plus, un program special conceput care se bazează pe formule alimentare care au scopul de a înlocui întreaga dietă zilnică.

Dieta țărilor scandinave NUPO este mai mult decât o „dietă'. Este cea mai eficientă, rapidă și sănătoasă soluție de a vă schimba relația cu mâncarea și de a dezvolta abilitățile care să vă ajute să vă mențineți greutatea pe termen lung. Cu dieta NUPO, nu numai că veți pierde în greutate, dar veți putea menține numărul de kilograme pentru tot restul vieții, veți reduce riscurile de apariție a bolilor cardiace și altor boli, reduceți inflamația și vă bucurați de un sentiment de sănătate totală.

Dieta NUPO este o dietă științifică, atent și continuu studiată, care îi certifică siguranța pentru sănătatea umană și eficiența în procesul de slăbire. Toate produsele din dieta NUPO sunt alimente cu o formulă echilibrată din punct de vedere nutrițional, ce asigură organismului toate vitaminele, mineralele, proteinele, grăsimile esențiale, fibrele și alți nutrienți de care acesta are nevoie. Sunt concepute pentru a înlocui alimentele convenționale pentru o perioadă și pentru a facilita pierderea optimă în greutate. Acest tip de alimente oferă un aport de energie controlat mai mic decât se poate obține cu un aport redus de alimente normale.

NUPO este alternativa sigură și sănătoasă la dietele deja existente și oferă produse dietetice atât pentru cei care vor să slăbească cât și pentru cei care vor să își mențină o greutate stabilă. O dietă extrem de versatilă ce poate fi urmată în diferite moduri, în funcție de preferințe și stil de viață. Pentru a slăbi rapid și în siguranță, recomandarea specialiștilor este ca dieta să fie urmată minim 3 săptămâni (dieta poate fi urmată în mod continuu, între 3-8 săptămâni*). La nevoie (suprapondere, obezitate), se poate face pauză 1-2 săptămâni și apoi dieta se poate relua pentru a continua procesul de slăbire.

Efectele benefice pe care dieta NUPO le are asupra sănătății

– Reducerea și normalizearea hipertensiunii arteriale și hipertensiunii pulmonare;

– Normalizarea glicemiei în diabetul zaharat de tip 2;

– Scăderea concentrației acizilor grași din sânge (ex. trigliceride) și normalizarea nivelului colesterolului;

– Scăderea riscului de boli cardiovasculare;

– Scăderea riscul complicațiilor diabetului zaharat;

– Scăderea riscului de cancer de colon și de sân;

– Reducerea episoadelor de apnee în somn (sforăit);

– Ameliorarea afecțiunilor osteo-articulare;

– Normalizarea oxigenării sângelui.

Produsele Nupo sunt împărțite în patru categorii: Dietă, One Meal ( O singură masă ), Gustări Proteice și Slim Boost. Produsele pot fi savurate separat sau pot fi combinate.

Dieta Nupo de Slăbit – asigură scăderea eficientă și sigură în greutate, fiind o dietă săracă în calorii, dar care conține cantitatea corectă și completă de proteine, nutrienți, vitamine și minerale esențiale organismului, care au rolul de a menține organismul echilibrat pe toată durata procesului de slăbire.

Nupo One Meal ( Înlocuitorii de mese) – înlocuiesc comod, rapid și sănătos o masă. Pe lângă gustul foarte plăcut, din punct de vedere nutritiv înlocuitorii de mese One meal au o compoziție completă și corectă, fiind recomandați atât pentru pierderea în greutate, cât și pentru menținerea greutății, dar și a unui stil de viață sănătos.

Gustări Proteice – au un conținut crescut de proteine și sunt recomandate că gustare rapidă între mese sau ca o bună alternativă la snack-urile pline de calorii și cu un conținut nutritiv scăzut și dezechilibrat. Sunt ideale pentru menținerea greutății sau pierderea kilogramelor în plus, dar și înainte și după antrenamentele sportive, datorită conținutului crescut în proteine.

Slim Boost – Acceleratori ai metabolismului, sunt suplimente alimentare naturale, care pot fi folosite în combinație cu produsele noastre Dieta Nupo și/sau Nupo One Meal, dar și pur și simplu ca suplimente la mesele zilnice. Acest lucru vă asigură că planul de slăbire nu scapă de sub control în momentul în care aveți un stil de viață activ și cu tentații zilnice care vă poate împiedica în procesul de pierdere în greutate.

Pentru menținerea greutății și/sau pentru scăderea în continuare în greutate, aveți multe alternative de dietă:

Dieta One Meal – Înlocuitori de masă One Meal – înlocuirea a două mese zilnice cu Nupo One Meal ajută în continuare la scăderea în greutate, iar înlocuirea unei singure mese cu Nupo One Meal ajută la menținerea greutății.

Dieta 5:2 – Cinci zile pe săptămână Dieta de slăbit Nupo și 2 zile pe săptămână alimente clasice, care asigură în continuare scăderea în greutate;

Dieta 2:5 – 2 zile pe săptămână Dieta de slăbit Nupo și 5 zile pe săptămână alimente clasice, care asigură atât slăbirea cât și menținerea greutății.

Pierderea în greutate nu este întotdeauna ușoară, dar acum aveți la îndemână cea mai sigură dietă pentru a vă atinge obiectivele și care asigură organismului toate proteinele, vitaminele și mineralele necesare, fără a-l dezechilibra și fără a-l priva de nutrienții de care are nevoie pentru a funcționa normal.

Toate produsele Nupo sunt aprobate de EFSA și de toate Ministerele responsabile cu securitatea alimentară în țările în care se comercializează ca aliment înlocuitor complet al dietei.

Mai multe informații despre dieta de slăbit Nupo pe https://nupo.com/ro/

Istoria NUPO

NUPO este dieta de succes a țărilor scandinave recunoscute pentru stilul de viață sănătos. Cu peste 35 de studii științifice (cele mai multe din lume) și 40 de ani de experiență, dieta de Slăbit Nupo a fost dezvoltată în 1981, la spitalul Hvidovre din Danemarca, de Dr. Flemming Quaade, cel mai important om de știință în domeniul obezității al țărilor Nordice. Misiunea acestuia a fost de a-și ajuta pacienții să se pregătească pentru o operație de bypass gastric, oferindu-le cât mai puține calorii posibil dar asigurandu-le în același timp echilibrul nutrițional necesar, pentru o scădere în greutate rapidă și sigură. El a înființat o echipă de cercetare care a inovat Dieta Foarte Scăzută în Calorii (VLCD).

De-a lungul celor peste 40 de ani de existență, Institutele de Obezitate, Diabet, Boli de Metabolism și Nutriție din țările scandinave și vest europene au solicitat în mod expres produsele Nupo pentru a îmbunătăți tratamentele pacienților, dar și pentru a normaliza parametrii lor biologici cum ar fi tensiunea arterială, colesterolul și glicemia.

Nupo este lider incontestabil în comercializarea produselor dietă în țările Scandinave cu o cotă de 85% și a vândut până în prezent peste 190 de Milioane de mese înlocuitori de masă în întreaga lume. În fiecare zi peste 22.000 de persoane recurg la înlocuitorii de masă Nupo pentru a înlocui dieta zilnică pentru a pierde în greutate și a ajunge să aibă un stil de viață sănătos. Nupo este comercializat în toată Europa, Australia și China. Produsele lor sunt fabricate exclusiv în țările Scandinave și Belgia pentru a asigură o calitate și siguranță alimentară desăvârșită.

*VLCD = Very Low Calorie Diet / Dietă foarte scăzută în calorii (Max.:800 Kcal/zi)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial