Nuntă pe mare – o idee inedită și memorabilă de organizare a cununiei civile

Data la care ați programat căsătoria se apropie cu pași repezi? Ai foarte multe idei diverse, însă niciuna nu îți stârnește interesul, în mod deosebit? Dacă și tu te afli în această situație, probabil ești genul de persoană iubitoare de experiențe noi, deosebite, care caută noutate și diversitate în tot ceea ce face, mai ales la un eveniment atât de important, cum este căsătoria. 

În ultimii ani, tot mai multe cupluri aleg să își facă nunta pe mare, iar această preferință este de înțeles, deoarece pentru multe persoane stilul petrecerilor clasice a devenit monoton. În zilele noastre, se caută din ce în ce mai mult noutatea, modul diferit de a face lucrurile. 

O astfel de nuntă, în largul mării, este o experiență cu adevărat specială, care oferă atât mirilor, cât și invitaților un cumul de sentimente și emoții intense.

Pentru o petrecere cât mai reușită, alege o companie specializată pe acest tip de evenimente, care este serioasă și transparentă în detalii. Dapemare.ro este o astfel de afacere, care își dorește să facă din ceremonia ta o zi de neuitat. 

Specialiștii sunt transparenți în ceea ce privește prețurile, desfășurarea evenimentelor și îți oferă toate informațiile despre documentele și actele de care vei avea nevoie.

De ce să organizezi o nuntă pe mare?

Caracterul unic al acestui tip de petrecere constă în faptul că, în timp ce navigați în larg, vă veți opri într-un punct, unde vă va fi pusă întrebarea mult așteptată, la care veți răspunde răspicat DA. Va fi un moment extraordinar, deoarece punctul în care tu și jumătatea ta vă veți uni destinele va fi doar al vostru, niciun alt cuplu nu va mai face pasul acesta în același loc. 

Această locație va fi trecută și pe certificatul de căsătorie, astfel că vă veți putea aminti toată viața această zi minunată.

Un alt motiv pentru care nunta pe mare este alegerea perfectă este faptul că petrecerea nu va fi una formală, ci veți putea fi în largul vostru, cu câțiva invitați, cei mai apropiați și îndrăgiți oameni. 

Vestimentația poate fi una lejeră, dacă vă doriți acest lucru. Veți fi scutiți de câteva griji în plus și nu va mai fi nevoie să vă bateți capul și cu detalii ce țin de haine și accesorii. Ca mireasă, poți alege o rochie simplă, lejeră, pe care o ai deja în garderobă, iar mirele poate opta pentru o cămașă subțire, înflorată și o pereche de pantaloni scurți. 

Acesta va fi un avantaj și pentru restul invitaților, pentru că toată lumea prezentă la o nuntă se preocupă în mod deosebit de aspectul fizic. Faptul că pot adopta un stil lejer este o ușurare pentru toate persoanele care vor participa la nunta pe mare. 

Un alt element care favorizează organizarea pe iaht a căsătoriei este peisajul sublim de care veți avea parte. Razele soarelui vă vor mângâia, albastrul mării vă va înconjura și vă va transpune într-o lume de poveste. 

Dacă te-ai convins de frumusețea și unicitatea pe care le oferă o nuntă pe mare, nu rămâne decât să programezi în detaliu cel mai frumos eveniment din viața ta. Vei număra zilele până la ziua cea mare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial