”Nu uit să fiu recunoscătoare pentru tot ce am”

madalina-pre Protagonista copertei din această ediţie este Mădălina Gîdiuţă, 35 de ani, mamă a doi copii şi administrator al unei grădiniţe particulare din Bucureşti.

Am absolvit în 2000 Facultatea de Drept. Nu pentru ca aş fi fost pasionată de acest domeniu, ci pentru că aşa a fost conjunctura la momentul respectiv.

La prima ocazie care mi s-a oferit să lucrez în comunicare, am renunţat la job-ul de jurist, ca să lucrez într-o multinaţională.

După naşterea Dariei, fetiţa mea de 8 ani, am deschis, în 2006, primul sediu al Gradiniţei Butterfly, devenită apoi Grupul Educaţional Butterfly.

Înainte să începem activitatea aici, eram dejă însărcinată cu Tudor, băieţelul nostru, care are acum 6 ani şi jumătate.

Aşa încât primul an de afacere a însemnat stres, greaţă, nesomn şi o luptă contracronometru ca să pun pe picioare ceva ce părea să nu mai meargă vreodată; toate înainte să nasc.

Cu noroc, perseverenţă, dar şi sprijin permanent din partea familiei mele, am reuşit să pun la punct echipa care să gestioneze gradiniţa, până când am născut.

Am revenit la serviciu după doar două săptămâni de la naştere, iar acest sacrificiu m-a costat o depresie care a durat doi ani şi care a fost una dintre lecţiile cele mai profunde ale vieţii mele.

În 2009 am deschis Sediul II, din Aviaţiei, în 2010 sediile III (Băneasa) şi IV (Drumul Taberei) şi am relocat sediul II într-un spaţiu mai mare.

 În 2011 am deschis sediul Butterfly Activity Center – Caranfil. madalina-mica

În 2013, gradiniţa a fost acreditată, iar şcoala primară autorizată. Am adunat şi format o echipă mare, frumoasă, care educă 300 de copii.

În paralel, în tot acest timp, nu am uitat să fiu recunoscătoare pentru tot ce am reuşit şi mă implic în domeniul responsabilităţii sociale.

 Am finanţat pictarea UPU a spitalului de copii „Alfred Rusescu şi am amenajat o rezervă pentru mamă şi copil la acelaşi spital, am oferit burse de studii pentru doi şcolari făra posibilităţi materiale, hrănim zilnic doi copii orfani, desfăşurăm campanii de ajutor pentru copii şi adulţi defavorizaţi, colaboram cu  Asociaţia M.A.M.E. pentru a oferi sprijin copiilor aflaţi în tratament la Spitatul Oncologic Fundeni.

Dacă ar fi să sintetizez în câteva fraze tot ce am învăţat în aceşti ani de viaţa plină ar suna cam aşa:

◆ Familia este mereu pe primul plan şi încerc să ofer copiilor mei cea mai frumoasă copilarie, pentru că ea rămâne reperul nostru de fericire lipsită de griji;

◆ Sănătatea este un dar, trebuie preţuită, iar eu trebuie să fiu recunoscatoare şi să o păstrez;

copii◆ Schimbarea este singurul lucru constant în viaţa noastră. Nimic nu-i veşnic, e bine să ne lăsăm purtaţi de val şi să ne învăţăm copiii să facă acelaşi lucru;

◆ Norocul ţine cu cei curajoşi, care îndrăznesc;

◆Oricât de greu ar fi la un moment dat, greul nu durează o veşnicie;

◆ Atitudinea este cea care creează campioni. Winston Churchill spunea, nu degeaba, că „Succesul nu este final, eşecul nu este fatal.

 Curajul de a continua este ceea ce contează!

Cât despre felul în care îmbin viaţa profesională cu cea de familie, cred că este greu pentru orice femeie modernă să fie şi mama prezentă şi un profesionist dedicat.

Uneori pare că este nevoie de mai mult de 24 de ore pe zi şi o energie aparte.

Sunt întrebată adesea cum reuşesc să le fac pe toate. Răspunsul este mereu: cu disciplină şi perseverenţă, dar mai ales CU DRAG!

Citeşte articolul integral în Revista Avantaje, ediţia septembrie 2013

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Cariera