„Nu pot să cred!” Reacție neașteptată la anunțarea semifinaliștilor „Chefi la cuțite”

Chefi la cutite

Ediția a 9-a „Chefi la cuțite' este pe ultima sută de metri. Doar o emisiune îi desparte pe fanii emisiunii de aflarea câștigătorului. Iar tensiunea este cu atât mai mare cu cât două nume dintre cele trei care au intrat în finală i-au luat prin surprindere pe ceilalți concurenți.

Anunțarea semifinaștilor din cea de-a 9-a ediție a emisiunii Chefi la cuțite a stârnit o mulțime de discuții aprinse. Dacă în privința lui Cătălin Amarandei, concurentul din echipa condusă de Florin Dumitrescu, nimeni nu a avut nimic de obiectat, lucrurile au stat diferit în privința celor două prezențe feminine din finală. Elena Matei, „luptătoarea' de 22 de ani din echipa lui Sorin Bontea, și Narcisa Birjaru, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, i-au luat prin surprindere pe concurenții cu experiență din competiție. Unii dintre aceștia au criticat faptul că cele două, neprofesioniste în bucătărie, au reușit să ajungă până în acest punct al competiției.

„Mâncarea are gust'

Punctajele ridicate și argumentele juraților au întărit însă părerea generală că cele două concurente, chiar și fără experiența invocată adesea de ceilalți membri ai echipelor, au gătit mereu mâncare cu gust. Atât Elena, cât și Narcisa au impresionat în mai multe ocazii cu preparate originale și cu un gust delicios al mâncării. În timp ce Elena și-a exprimat mereu dorința de a ajunge în finală, Narcisa a fost luată prin surprinde. Cu lacrimi în ochi, aceasta a făcut o declarație emoționantă: „niciodată nu mi s-a apreciat munca așa cum mi s-a apreciat aici. Pur și simplu nu m-am așteptat să fac parte dintr-o finală. Sunt foarte bucuroasă că mi-am făcut mândră familia', a spus aceasta.

Foto: PR

Citește și: Anna Lesko și-a pus fanii pe jar

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete