Nu ai inspirație pentru cadourile de Crăciun? Alege JESS PRINT!

Febra cumpărăturilor de Crăciun abia acum începe și cu siguranță primele lucruri la care te-ai gândit și tu au fost cadourile pentru cei dragi. Ce să alegi pentru soț sau soție? Părinții ce ar prefera? Cele mai frumoase cadouri sunt întotdeauna cele oferite din inimă.

Astfel, îți recomandăm să alegi cadouri simbolice și pline de emoții. Un astfel de exemplu este reprezentat de cadouri personalizate de la JESS PRINT, iar în continuare îți dăm câteva sugestii. 

Începem prin a-ți prezenta idei de cadouri pentru persoana iubită. Pentru soț sau iubit, dacă este pasionat de fotbal, acest Card fifa personalizat MDF. Se poate personaliza in totalitate, prin adăugarea imaginii dorite, a numelui, naționalității, caracteristicilor și scorul si postul jucătorului. Nu-i așa că este un cadou perfect pentru toți microbiștii? 

Tot pentru soț sau iubit, poți alege o Cutie de vin personalizată – pentru el. De câte ori nu ai dăruit sticle de vin și ai fi dorit să fie ambalate altfel? Ei bine, cu ajutorul unei astfel de cutii, dorința îți este îndeplinită. Arată excepțional și poate reprezenta un cadou perfect chiar și pentru ziua de naștere. Cutia poate fi personalizată cu numele iubitului sau soțului și vârsta. 

Pentru iubita sau soția ta, poți alege un cadou emoționant, așa cum este acest Tablou personalizat din lemn-Cadou de Crăciun. Este un cadou perfect pentru aceasta perioadă a anului și cu siguranță va fi apreciat și va sta la loc de cinste. Este realizat din lemn de stejar și se poate personaliza în totalitate, alegând cele patru poze care compun tabloul. 

Dacă vrei să dăruiești iubitei sau soției un cadou cu totul deosebit sau să o surprinzi cu o veste bună, alege acest Puzzle personalizat cu o poza-30 de piese. Este un cadou ingenios ce poate fi înrămat după ce este asamblat sau refăcut ori de câte ori se dorește. Poți alege orice poză dorești și poate fi o modalitate inedită de a-i oferi o veste foarte bună, cu ajutorul unei poze reprezentative sau a unui mesaj pe care îl va compune piesă cu piesă. 

Pentru mama ta, poți alege un cadou de suflet, care cu siguranță îi va aduce multă fericire. Este vorba despre acest Cadou personalizat „Familia mea”. Este o plachetă realizată din sticlă acrilică, în centrul căreia se va afla o imagine cu toată familia, iar pe margini vor fi scrise numele membrilor familiei. Nu-i așa că este un cadou deosebit? Pentru a se vedea și mai frumos, această plachetă este însoțită de un suport din plexiglas. 

Dacă tatăl tău fumează, atunci o idee excelentă de cadou poate fi această Bricheta personalizata cu poza si mesaj. Este un cadou ce iese în evidență, un cadou practic, ce poate fi personalizat cu o imagine preferată de tatăl tău. Bricheta este însoțită de o carcasă metalică personalizată la rândul ei. 

Dacă ți-au plăcut aceste sugestii de cadouri, cel mai bine este să intri pe site-ul JESS PRINT și să le comanzi sau să vezi și alte modele. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial