Novo Class Cluj te ajută să ai biroul curat și spațiile verzi amenajate și întreținute

Nimic nu se compară cu bucuria de a vedea că afacerea ta se dezvoltă frumos, iar angajații vin cu drag la muncă, încercând să găsească soluții ideale pentru ca toți să aibă de câștigat. Pentru ca o afacere să fie productivă și să atragă clienți, este important ca angajații să fie fericiți și să li se ofere posibilitatea de a se dezvolta și de a-și pune ideile în practică. 

Întotdeauna te vor încuraja să le oferi angajaților cele mai bune condiții și probabil știi și tu că detaliile fac diferența. Nu doar recompensele materiale sunt importante sau posibilitatea de a evolua profesional, ci și mediul de lucru. Mai exact, cum se simt când vin la birou. Zilnic, atât tu, ca antreprenor, cât și angajații, petreceți minim opt ore la birou. De aceea, este important ca permanent biroul să fie curat, spațiile comune să fie dezinfectate și dacă există și un spațiu verde, să fie amenajat astfel încât să aducă bucurie și relaxare. 

Pentru ca biroul să fie mereu curat, îți recomandăm să apelezi la o firmă de curățenie care să vină în intervalul stabilit de comun acord. Pentru firmele din Cluj, sugestia noastră este Novo Class, o firma de curatenie Cluj, care oferă numeroase servicii de curățenie, amenajare și întreținere spații verzi. Din portofoliul de servicii al firmei fac parte următoarele: 

  • curățenie birouri 
  • curățenie după constructori 
  • curățenie generală 
  • curățenie industrială 
  • curățenie de întreținere 
  • alpinism utilitar 
  • curățare și întreținere spații verzi. 

Pentru birouri se recomandă o curățenie generală, de început, astfel încât totul să fie curat și dezinfectat, iar apoi în funcție de timpul avut la dispoziție și de nevoile fiecărei firme, curățenie în fiecare săptămână, pentru a întreține. Curățenia la birouri poate fi realizată înainte de începerea programului de lucru, în timpul acestuia sau după, așa cum se va stabili de comun acord. Trebuie să menționăm că personalul Novo Class este profesionist și poate lucra chiar și în timpul programului, fără a deranja. 

Curățenia la birou presupune ștergerea prafului, aspirarea și spălarea pardoselilor, curățarea și aspirarea mochetelor dacă este cazul, curățarea și aspirarea suprafețelor tapițate, spălarea și dezinfectarea grupurilor sanitare, spălarea geamurilor ușor accesibile și evacuarea gunoiului. Aceste acțiuni au un impact pozitiv asupra productivității și stării de bine a angajaților și chiar și asupra sănătății, deoarece vor petrece timpul într-un spațiu curat, frumos parfumat și dezinfectat. 

Trebuie să menționăm și curățarea, întreținerea și amenajarea spațiilor verzi, deoarece este un subiect foarte important. Dacă firma dispune de un astfel de spațiu, poate fi transformat în locul ideal pentru petrecerea pauzelor. De asemenea, va fi și un fel de carte de vizită a companiei, deoarece clienții și colaboratorii vor fi încântați să fie întâmpinați de un spațiu verde frumos amenajat, care îndeamnă la relaxare. 

Așadar, dacă ai nevoie de curățenie pentru birouri și amenajarea spațiului verde, apelează cu încredere la Novo Class Cluj. Vei economisi timp, bani și le vei asigura angajaților condițiile ideale de lucru, în fiecare zi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial