Noua serie j de roboți de curățenie de la iRobot cu machine learning pentru o aspirare eficientă

Noua serie j de roboți de curățenie de la iRobot reprezintă o inovație pe piața aspiratoarelor inteligente din România. Roboții de curățenie din seria j vin dotați cu algoritmi de învățare automată – machine learning – pentru o navigare eficientă și sunt perfecți pentru cei care au animale de companie. Roboții inteligenți știu când te afli sau nu acasă, pentru a-și alege timpi de aspirare oportuni, sau dacă e o perioadă din an în care curățenia ar fi recomandat să fie făcută cu o frecvență mai mare.

Noua serie j de aspiratoare robot de la iRobot, dotată cu algoritmi de învățare automată  – machine learning – învață în permanență despre poziționarea obiectelor în încăpere pentru a-și eficientiza navigarea și știe cu precizie ce anume să evite, adaptându-se locuinței.  Obstacole ca murdăria animalelor de companie, șosete, pantofi sau cabluri electrice vor fi evitate cu succes de aspiratorul inteligent Roomba® j7.

Aspiratorul robot cartografiază casa pentru a o parcurge fără probleme și înțelege dinamica din casă, adaptându-se nevoilor tale. Aspiratorul inteligent se va ocupa în exclusivitate de curățenie, iar tu vei avea mai mult timp liber pentru activitățile preferate.

A picture containing indoor, mouse

Description automatically generated

Stresul aspiratului dispare un timp îndelungat

Grație stației Clean Base™ (care este inclusă pentru modelul J7+), stresul aspiratului dispare un timp îndelungat întrucât această generație de aspiratoare inteligente beneficiază de  funcția de golire automată a mizeriei. După ce a terminat aspirarea, aspiratorul se duce și își golește singur murdăria în acea stație. Un alt aspect extrem de important este faptul că nu se face mizerie sau nor de praf la golirea sacului uzat. Acesta se aruncă în coșul de gunoi și se înlocuiește cu unul nou. 

Aspiratorul robot e ideal pentru cei care suferă de alergii. Acesta vine dotat cu filtre care absorb particulele alergene. Mai mult decât atât, recipientul se golește singur într-un sac închis care poate reține particule de praf cu dimensiuni de până la 7 microni.

Nu-ți face griji, știe să ocolească obiectele din casă

Cu Roomba® j7/j7+, experiența curățeniei e ridicată la un cu totul alt nivel. Aspiratorul robot devine din ce în ce mai eficient cu cât e folosit mai mult. Acesta poate fi controlat de la distanță cu ajutorul aplicației iRobot Genius și îl poți programa să pornească aspirarea când nu ești acasă. În timpul procesului de aspirare, robotul îți trimite prin intermediul aplicației fotografii cu obstacolele întâlnite, iar tu ești în permanență la curent cu micile dezastre care apar pe podeaua casei tale, spre exemplu ‘surprizele neplăcute făcute de animalul de companie. Robotul are și recomandări customizate de curățenie în perioada de năpârlire a animalelor. Tot prin intermediul aplicației poți oferi aspiratorului robot instrucțiuni privind gestionarea diferitele tipuri de obstacole atunci când le va mai întâlni în viitor. Poți avea siguranța că ai mereu controlul asupra datelor personale întrucât iRobot folosește cele mai înalte standarde de securitate cu criptare.

În plus, prin sistemul de navigare inteligentă PrecisionVision Navigation, aspiratoarele din seria j identifică în timp real și ocolesc obstacolele apărute accidental în camera. Acest sistem ajută aspiratorul să diferențieze obiectele din încăpere și să distingă între pantofi, șosete, cabluri, pe care le evită, și mizeria care trebuie aspirată. În plus, ești mereu la curent cu nivelul de curățenie din casă pentru că robotul îți trimite frecvent poze cu obiectele depistate pe podea. 

Surpriză, știe să persiste în cele mai murdare locuri din casă 

Aspiratoarele inteligente din seria j folosesc tehnologii patentate iRobot: PrecisionVision Navigation (sistemul de navigare inteligentă a încăperii), și Dirt Detect™ Technology (tehnologia care recunoaște punctele cele mai murdare din casă, insistând în acele locuri cu curățenia). Pe lângă aceste tehnologii, te bucuri și de stația Clean Base™ Automatic Dirt Disposal, care poate aduna praf și murdărie strânse în 60 de zile de aspirare. Golirea stației e extrem de simplă, fără să faci mizerie sau nor de praf, întrucât sacii sunt deja închiși la scoaterea din stația Clean Base™. Tehnologiile avansate integrate în aspiratoarele robot Roomba, precum și perechea de perii rotative multi-suprafață pentru o curățare mai eficientă, fac ca părul de animale să nu mai fie o problemă.

Într-o lume dinamică, în permanentă mișcare, este important să nu faci compromisuri când vine vorba de confortul tău. iRobot îți aduce produse special concepute pentru a-ți ușura munca de zi cu zi în casă. Dedică timp lucrurilor care-ți plac, petrece mai mult timp cu familia alegând un aspirator inteligent care îți lasă casa curată, cu un aer împrospătat, reducând cantitatea de praf, bacterii și alți alergeni. 

Datele tale sunt în siguranță cu iRobot

O îngrijorare a consumatorului modern este legată de protecția datelor personale. Pentru iRobot, siguranța datelor este prioritară. Aspiratorul robot este doar al tău și el știe asta. iRobot folosește mereu cele mai înalte standarde de criptare a datelor și ai certitudinea că păstrează și îți folosește informațiile strict pentru a-ti oferi o experiență mereu îmbunătățită.

Cu aplicația iRobot, poți seta de la distanță aspiratorul să funcționeze cât timp ești plecat. Astfel poți economisi timp și, când revii acasă, găsești casa aspirată. Aplicația folosește serviciile de geolocație de pe smartphone-ul tău și știe cand nu te afli acasă, pentru a porni curățenia când ești plecat.

Poți chiar și să programezi aspiratorul să pornească săptămânal în anumite zile și în intervale orare prestabilite. Astfel, totul se întâmplă când nu ești acasă, fără sa te deranjeze, într-un program bine stabilit de dinainte.

Tot cu ajutorul aplicației iRobot poți stabili care sunt zonele din cameră pe care vrei să le evite robotul în timpul programului de aspirare. Setează în doar câțiva pași zonele din cameră sau din casă unde nu vrei să ajungă și acestea vor fi respectate. În plus, funcția Reactive Sensor Technology previne blocarea robotului în zonele în care nu încape, cu ajutorul senzorilor care îi comunică dacă are loc sau nu.

O altă tehnologie mulțumită căreia nu vei mai dori să încerci alt aspirator decât Roomba® seria j, este iRobot Home App. Aplicația îți permite să-i comunici robotului seria j prin comandă vocală să curețe o anumită cameră sau zona din încăpere, spre exemplu în fața canapelei. Aplicația se integrează cu Alexa și Google Home.

A screenshot of a video game

Description automatically generated with medium confidence

Putere de aspirare uimitoare și perii speciale brevetate 

Roomba®J7, alături de modelele i3 și i7, are o putere de aspirare de 10 ori mai mare, în comparație cu modelele din seria 600. 

Graphical user interface

Description automatically generated

Aspiratorul vine dotat cu perii din cauciuc brevetate iRobot care aspiră părul de animale  de pe podea și o perie specială pentru a aspira murdăria din colțuri. iRobot combină puterea de aspirare cu precizia și performanța: periile mulți-suprafață ale aspiratorului inteligent Roomba® j7/j7+ asigură curățenia în casele cu diferite tipuri de pardoseli dure (gresie, parchet, covor). Periile sunt proiectate cu benzi de rulare din cauciuc care rămân în contact permanent cu diferitele suprafețe, iar design-ul lor inedit împiedică răsucirea părului animalelor de companie în jurul acestora. Oamenii sunt mult mai încântați atunci când fac ceea ce le place, de aceea iRobot vine cu soluții care să reducă timpul petrecut făcând curățenie în casă.

iRobot® Roomba® j7 Robot Vacuum (7150)

De departe cel mai bun aspirator robot pe care l-am avut

Am fost atât de mulțumită de Roomba j7+. Am avut un model mai vechi Roomba în trecut dar acest model este de departe superior. Avem o familie mare, cu un copil mic, doi caini și o pisică și podelele noastre sunt din parchet laminat, cu câteva covoare. Acest Roomba este atât de inteligent! Poți controla aproape totul cu telefonul. După ce creează o hartă a casei, îți arată o hartă după care poți alege ce camere vrei să aspire. Poți programa când să pornească și poți inclusiv să încarci poze cu obstacolele din calea sa. Este mai silențios comparativ cu modelul anterior, ceea ce este excelent. Face zgomot când se duce să golească murdăria – dar doar atât. Face totul de unul singur. Este minunat că nu trebuie sa mergi să îl golești manual de fiecare dată.

O surpriză plăcută

Nu pot să laud suficient aspiratorul iRobot Roomba j7+! Sunt atât de surprinsă de cât de bine curată! Îmi place foarte mult și aspectul modern și atractiv al robotului, și faptul că nu ocupă mult spațiu în casă. Avand în vedere că am 2 caini și doi copii într-o casă aglomerată, aspiratorul face o treabă foarte bună. E atât de simplu să pornești aplicația și să dai drumul aspiratorului! Timpul pe care l-am economisit este cel mai mare câștig. Pur și simplu iubesc acest aspirator! Complet revoluționar!

Despre iRobot

Aspiratoarele inteligente iRobot sunt mai mult decât simpli roboți de curățenie. Produsele iRobot sunt soluții complexe de îngrijire a locuințelor, care vin în întâmpinarea nevoilor din fiecare casă. Cu iRobot puteți să vă dedicați timpul activităților recreative în loc să faceți curățenie.

iRobot se angajează să pună inovațiile, descoperirile și tehnologia în slujba creării unor produse robotizate practice și valoroase pentru gospodăria ta. iRobot se află în prima linie a dezvoltării tehnologice în domeniul mapării și navigației inteligente. Urmărește să construiască o simbioză între roboți și tehnologii care să pună în prim plan noțiunea de smart home (casă inteligentă) atât prin construirea unor parteneriate externe strategice, cât și prin inițiative interne.

iRobot este o companie americană recunoscută ca fiind un deschizător de drumuri în domeniul aspiratoarelor robot și folosește tehnologie comună cu NASA. iRobot nu doar a dat naștere categoriei roboților aspirator, dar continuă să fie un inovator în domeniu, venind în permanență cu produse care ajută lumea și o schimbă în bine. 

Cele mai noi modele de aspiratoare inteligente din gama iRobot, Roomba® J7 și J7+ sunt disponibile exclusiv pe site-ul irobot.ro 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial