NOU, la CARELESS BEAUTY: Terapia BOOSTER cu Elixir anti – aging timp de 7 zile consecutive!

Careless Beauty lansează Terapia BOOSTER cu Elixir anti-aging.

Tratamentul inovator durează 7 zile consecutive și este unic prin elementele bioactive extrase din flora României, care aduc pielii întinerire celulară, la nivelul țesutului conjunctiv. 

Prin tehnica de presopunctură facială, implementată recent de Elena Oancea, mușchii feței se relaxează, iar toate contracturile faciale dispar, pentru ca mimica să își recapete tonusul și energia!

Masajul din Terapia BOOSTER este unul specific, care se realizează cu Gomajul anti-aging din muguri proaspeți de brad și pulbere fină de flori de ghiocel. Gomajul este, ulterior, mixat cu Masca din flori proaspete de tuberoze.

Toate aceste formule dermato-cosmetice, combinate cu tehnica de presopunctură și masajul feței, ajută porii să absoarbă continuu, până în stratul germinativ, toți compușii vegetali biologic activ. Potențialul de întinerire celulară este astfel amplificat considerabil.

Magia' acestei terapii realizate în Cabinetele Careless Beauty este completată de Elixirul anti-aging. Aplicat, zilnic, în două doze, timp de 7 zile consecutive, Elixirul ajută tenul și bustul să întinerească pur și natural!

Vino să întinerești alături de noi!

Mereu inspirate de puterea plantelor românești,

Chimist Elena Oancea & Dr. Ioana – Adina Oancea

www.carelessbeauty.ro 

https://www.facebook.com/carelessbeautyromania

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial