Nicoleta Dragne, în noi conflicte la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Atmosfera este din nou tensionată pe platourile de filmare de la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities' – Kanal D. După un conflict aprins cu Mădălina Pamfile, care a și părăsit competiția, Nicoleta Drage este implicată într-un nou schimb de replici dure.

Actuala ediție a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities este extrem de tensionată. Din dorința de a-și adjudeca titlul de cea mai stilată femeie din România, concurentele scot la bătaie toate armele de care dispun. Unele au legătură cu declarațiile din timpul emisiunii, altele cu viețile personale ale concurentelor.

Dacă în primele emisiuni, Ruxi era în centrul discuțiilor în contradictoriu, în ultima vreme, Nicoleta Dragne ocupă această poziție. Iar după ieșirea Mădălinei Pamfile din concurs, ținta principală a devenit Viviana Sposub.

Nicoleta Dragne: Terminați cu prostiile!

Aceasta este acuzată de către Nicoleta Dragne că este o persoană falsă și că nu-și merită poziția bună din clasament, pentru că apelează la ajutorul stiliștilor. Limbajul folosit de Nicoleta Dragne însă este contestat de alte participante din concurs, precum Adina Halas.

Conform publicației Click, aceste schimburi de replici și postări care o vizează pe Viviana Sposub i-au adus concurentei și eliminarea din competiție, explicând astfel și unul dintre mesajele ei din online: „Dragilor, în primul rând vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele superbe pe care mi le trimiteți zilnic și în al 2-lea, vă rog să vă rezumați doar la acest lucru cât timp voi fi în emisiune. Nu îmi doresc să mai fiu votată, susținerea voastră aici, pentru mine este suficientă.'

Reacția Nicoletei a apărut imediat. Aceasta a explicat că:

„Mi-ați trimis o mie de mesaje, am văzut și pe grupuri. Terminați cu prostiile. Dacă va fi să fiu eliminată din emisiune, asta se va întâmpla la un moment dat, într-o gală eliminatorie, pe baza voturilor oamenilor. Nu dă nimeni pe nimeni afară, nu descalifică nimeni pe nimeni (…) Stați liniștiți că totul este ok. Dacă sunt în emisiune sau nu vom vedea pe parcurs. Este un lucru pe care clar nu am cum să vi-l comunic'.

Nicoleta DragneSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Îl mai ții minte pe Bogdan Ioan, câștigătorul „Vocea României' 2018?

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete