Nicole Kidman dezvăluie secretele unui mariaj fericit: “Suntem foarte stricți când vine vorba despre…”

Vezi pozele

Nicole Kidman și Keith Urban s-au căsătorit în anul 2006 și în ciuda programului lor încărcat și responsabilităților legate de carieră, cei doi se pot lăuda cu un mariaj fericit și care rezistă de mai bine de 10 ani.

Se află tot timpul în lumina reflectoarelor și fiecare gest al lor este studiat cu mare atenție, motiv pentru care vedetelor le este foarte greu să își găsească un partener care să accepte o astfel de expunere mediatică. În cazul cuplului Nicole Kidman și Keith Urban, pentru că amândoi au cariere care implică un contact direct cu publicul, este mult mai simplu ca relația lor să rămână una sănătoasă și bazată pe încredere, chiar și în condiții de stres sau presiune din partea celor din jur.

Nicole Kidman dezvăluie secretele unui mariaj fericit

Nicole Kidman și Keith Urban au o căsnicie fericită, dar pentru ca lucrurile să meargă bine între ei, cei doi fac eforturi pentru a nu amesteca viața privată cu cea profesională. Nicole Kidman a dezvăluit că pentru a-și proteja mariajul, ea și soțul ei pun foarte mult accent pe intimitatea din interiorul locuinței.

“Evident că muncesc foarte mult, dar atunci când termin, termin. Eu și Keith ne putem deconecta imediat pentru că în Nashville avem o viață foarte bună, simplă și liniștitoare pentru că noi am făcut-o să fie așa. Suntem foarte stricți când vine vorba despre limitele pe care ni le impunem privind munca de acasă. Aveam un birou în casă și am scăpat de el. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut. Am zis în cele din urmă: “Acesta nu este un lucru bun.” Nu avem televizor în dormitor, suntem acel tip de cuplu. Chiar recomand acest lucru și fără computere în pat.”, a spus Nicole Kidman, potrivit independent.co.uk.

Atât Nicole Kidman, cât și partenerul ei de viață încearcă pe cât posibil să țină activitatea profesională la distanță atunci când sunt împreună, iar pentru a reuși acest lucru, cei doi renunță la tehnologie în intimitate. Celebra actriță este de părere că acestea sunt secretele unui mariaj fericit.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Nicole Kidman și Keith Urban.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Prințul Charles își dezvăluie temerile legate de copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Mirela Retegan, dezvăluiri despre operația de liposucție: Am făcut intervenția cu o lună înainte de a rămâne gravidă'. Ce s-a întâmplat după operație?

Ce se ascunde în spatele portretului de familie realizat de ziua prințului Charles? Un expert în limbajul trupului a dat verdictul: Meghan Markle a încălcat…'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete