Nicole Cherry, despre industria manelelor: ,,Nu le suportam când eram mică, acum le ascult fără probleme”

Încă de când era copil, Nicole Cherry și-a dorit să devină cântăreață, iar ambiția și talentul au dus-o pe drumul celebrității. Încurajările familiei și a profesorului ei de canto i-au dat încrederea că poate să ajungă o artistă cunoscută. 

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, artista a povestit cum și-a descoperit pasiunea, și anume muzica. Totul a început la un club de muzică, îmbinând școala cu orele de canto și cu diverse festivaluri la care a participat: ,,am bătut la prima ușă, dar era închisă. M-am dus la ușa din capăt, dar era tot închisă și, când m-am întors, se deschisese prima ușă. Era profesorul meu, care e și acum. M-a ținut un an pe bară, apoi m-a pus în mai multe grupuri vocale. Și-a dat seama că eu evoluam mult mai repede când am ajuns să cânt doar cu o singură persoană', a explicat Nicole Cherry. 

Artista s-a apucat de muzică la nouă ani și recunoaște că asculta, în familie, piese grele ale unor cântăreți celebri, printre care Frank Sinatra și Aretha Franklin: ,,eu nu suportam manelele când eram mică, spre deosebire de acum, când le ascult și nu am nicio problemă', a mai continuat Nicole la podcast.  

Cum și-a ales numele de scenă 

Vedeta s-a lansat în industria muzicii la 14 ani, iar cu doi ani înainte artista se gândea deja cum va fi numele de scenă. Cântăreața i-a sugerat tatălui său că îi place să i se spună Nicole, așa cum o alinta mama sa: îmi trebuia un al doilea nume de scenă și îmi imaginam că atunci când mă strigă la decernarea premiilor Grammy, numele să fie unul internațional, să mă poată recunoaște oricine', a mărturisit Nicole la podcast. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete